PR CUAET
-
Дякую
-
Ви впевнений і що вам апостиль потрібно ? Зазвичай він не потрібен
-
Скажіть, якщо чоловік став в електронну чергу на консульство і йому дало зареєструватися в e consul , то чи значить це, що і слот дасть можливість підтвердити, якщо буде ? В дії статус на обліку, з припискою: виявлено порушення військового обліку. Qr код генерується
-
Може в вас якась специфічна ситуація і вам потрібно. Якщо мова про підтвердження освіти для імміграції, то тільки пакет для Wes
-
Доброго дня порекомендуйте будь ласка імміграційного адвоката. Дякую
-
Можна зробити це лише якщо подастеся на ворк перміт до 31 березня
-
Так для еміграції. Дякую за допомогу
-
Добрий вечір. Підкажіть, будь ласка, хто робив course by course після евалюації для еміграції, чи потрібно повторно звертатися в Енік(Апостиль)? Чи достатньо просто створити заявку у Вес, адже диплом вже був підтверджений в Енік...
-
t.me/prcuaet/19036/481434
-
Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як виправити помилку в прізвищі, в поданій анкеті
-
Чи ви можете підказати як це зробити?
-
Доброго вечора,читала тут що можна податися на продовження ворк перміту по внутрішньому українському паспорту ?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка чи потрібно в анкеті на Work Permit щось вказувати про США якщо на мене та мою сім'ю двічі спонсор подавав по U4U, але відповіді ми так і не отримали. Вже півтора року пройшло. Маємо тільки Receipt numbers по справі і більше нічого.
-
Добрый вечер, подскажите, пожалуцста, проходят ли справки о несудимости из "Дія" без штампа/подписи(без дозапросов) на федеральном этапе? Ранее в электронной справке был штамп, поэтому уточняю* Заранее спасибо
-
Як і куди правильно добавити фото?
-
Немає такої процедури, як автоматичне продовження WP.
-
Якщо ви додаєте фото до супровідного листа, зазвичай воно не вставляється безпосередньо в текст. Фото можна додавати як окремий вкладений файл. Лист має бути професійно оформлений, і фото не повинно відволікати від основної мети листа — представлення вашого кейсу. Зазвичай вказують, що фото додається як окремий файл в кінці листа, наприклад: "Додатково до листа додаю своє фото." Але це не є принципово, можете додавати в сам лист, як робили деякі люди в цій гілці
-
Чому жінкам з дітьми не можуть автоматично продовжити ворк перміти в чому проблеми я не розумію, паспорт закінчується в серпні раніше чим за 2 місяця не хочуть паспорт продовжувати,слот в консульство не можу вже рік піймати що робити?
-
Усім привіт . Прийшла відмова на WP Прийшов запит на мілітарі чек. Повідомлення на почту не було! Вирішив просто перевірити ! Офіцер дав тільки один день на підтвердження! З перекладом і завіреним! Не встиг!!!! Тому що побачив в той же день! Будьте обережні коли подасте на продовження. Одразу прикріпіть документ!! Або пояснення!!! Написав на службу підтримки!! Написали що офіцер закрив подачу!! Потрібно подавати знов!!((
-
Здравствуйте, Я подала маме на PR по программе Reunification. Пока тишина, и думаю что надолго так как мы подались в последних числах до закрытия программы. Сейчас маме нужно уехать из Канады на срок до 5-6 месяцев. Не знаю как правильно поступить с Work Permit: подать на продление, или уже ждать "шевелений" по программе воссоединения. Понимаю что есть риск отказа на продление WP, если увидят что она выехала из Канады... Буду благодарна за совет!
12 Jan 2024, 17:45
421391/465915
about a minute ago