Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Катерина Губская
    wrote on last edited by
    Доброго вечора, підкажіть будь ласка, як виправити помилку в прізвищі, в поданій анкеті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Чи ви можете підказати як це зробити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Доброго вечора,читала тут що можна податися на продовження ворк перміту по внутрішньому українському паспорту ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t538572670T Offline
    t538572670T Offline
    Левченко Евгений Викторович
    wrote on last edited by
    Доброго дня, підкажіть, будь ласка чи потрібно в анкеті на Work Permit щось вказувати про США якщо на мене та мою сім'ю двічі спонсор подавав по U4U, але відповіді ми так і не отримали. Вже півтора року пройшло. Маємо тільки Receipt numbers по справі і більше нічого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t450109221T Offline
    t450109221T Offline
    Wolfy
    wrote on last edited by
    Добрый вечер, подскажите, пожалуцста, проходят ли справки о несудимости из "Дія" без штампа/подписи(без дозапросов) на федеральном этапе? Ранее в электронной справке был штамп, поэтому уточняю* Заранее спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • t536840697T Offline
    t536840697T Offline
    Voha
    wrote on last edited by
    Як і куди правильно добавити фото?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Немає такої процедури, як автоматичне продовження WP.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Якщо ви додаєте фото до супровідного листа, зазвичай воно не вставляється безпосередньо в текст. Фото можна додавати як окремий вкладений файл. Лист має бути професійно оформлений, і фото не повинно відволікати від основної мети листа — представлення вашого кейсу. Зазвичай вказують, що фото додається як окремий файл в кінці листа, наприклад: "Додатково до листа додаю своє фото." Але це не є принципово, можете додавати в сам лист, як робили деякі люди в цій гілці
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Чому жінкам з дітьми не можуть автоматично продовжити ворк перміти в чому проблеми я не розумію, паспорт закінчується в серпні раніше чим за 2 місяця не хочуть паспорт продовжувати,слот в консульство не можу вже рік піймати що робити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykola Ostap
    wrote on last edited by
    Усім привіт . Прийшла відмова на WP Прийшов запит на мілітарі чек. Повідомлення на почту не було! Вирішив просто перевірити ! Офіцер дав тільки один день на підтвердження! З перекладом і завіреним! Не встиг!!!! Тому що побачив в той же день! Будьте обережні коли подасте на продовження. Одразу прикріпіть документ!! Або пояснення!!! Написав на службу підтримки!! Написали що офіцер закрив подачу!! Потрібно подавати знов!!((
    1 Reply Last reply
    0
  • t686925956T Offline
    t686925956T Offline
    Anastasia Davydenko
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, Я подала маме на PR по программе Reunification. Пока тишина, и думаю что надолго так как мы подались в последних числах до закрытия программы. Сейчас маме нужно уехать из Канады на срок до 5-6 месяцев. Не знаю как правильно поступить с Work Permit: подать на продление, или уже ждать "шевелений" по программе воссоединения. Понимаю что есть риск отказа на продление WP, если увидят что она выехала из Канады... Буду благодарна за совет!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Гарні новини з Єдомнтону ✅У разі проживання заявника на віддалених від Генконсульства територіях, але у межах консульського округу, за умови активного статусу паспорта «прибув до консульської установи», можна надіслати до Генконсульства клопотання щодо направлення оформленого через ГКУ в Едмонтоні закордонного паспорта рекомендованим поштовим зв’язком та долучити проплачений порожній конверт з т.з. трек номером, при цьому вказати на конверті актуальну поштову адресу заявника. Слід врахувати, що Генконсульство не несе відповідальності за втрачену пошту, чи невірно зазначену поштову адресу. www.facebook.com/UkrConsEdmonton/ В мене дружина з дитиной тільки ось тиждень тому літали до Єдомонтону забирати паспорти (300 СAD все ж гроші... )
    1 Reply Last reply
    0
  • t2026599166T Offline
    t2026599166T Offline
    Serhii Hromov
    wrote on last edited by
    Цікаво. Півтора роки тому, коли донці було ще 16 років, ми відкрили і поклали гроші на RESP рахунок, але на жаль ніякого гранту (20 відсотків від суми, не більше 500 доларів загалом) не отримали. В тому році ще сину (15 років) поклали 2500, також нічого не прийшло. Чи хто знає, треба чекати чи нічого так і не прийде? Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    надо бы это в закреп
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Я вас зрозуміла
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tina Valenta
    wrote on last edited by
    У нас така ситуація. Був тут день 9 січня, коли видавали багато Портал 1. (Подача 3 листопада). За день до того офіцер написав (не офіційний запрос) і спитав чи чоловік зможе бути в Канаді у вересні? Ми пояснили ситуацію, що не знаємо, поки що чоловіків не випускають. Спитали що нам робити. І тепер тиша((( таке відчуття, що вони і самі не знають, що робити. Донька, головний аплікант, і чекає на цей піар тут і ми вже трохи почали переживати, чи не стопорнуть всю заявку надовго. Поки на це питання немає відповіді
    1 Reply Last reply
    0
  • t615697377T Offline
    t615697377T Offline
    Юлиана Фокс
    wrote on last edited by
    Жінки і діти можуть спокійно злітати в Україну і за тиждень-два повернутись назад вже з готовим паспортом.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Добре так що мені робити в цій ситуації,їхати назад в Україну
    1 Reply Last reply
    0
  • t5594958997T Offline
    t5594958997T Offline
    Тетяна
    wrote on last edited by
    Доброго вечора . Підскажіть будь ласка, що таке «роздрукований актуальний військово обліковий документ «, який треба принести для продовження паспорта? Це q-код з резерву чи щось інше?
    1 Reply Last reply
    0
  • t536840697T Offline
    t536840697T Offline
    Voha
    wrote on last edited by
    Дякую за інформацію
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.