PR CUAET
-
Спасибі
-
Так, принаймні американська частина податку
-
Тобто там відразу ж стягується податок?
-
Друзі, а хтось знає чи треба батьку резерв показувати, щоб забрати виготовлений паспорт 4 річної дитини в консульстві?
-
Дякую, ми собі WPs продовжили до кінця 27 року, а малому думали продовжити паспорт за два місяці до його закінчення і на основі наших подати на документ для сина. От і думаю чи підійде продовження паспорту.
-
Нажаль нас таких ждунів тут багато 🤪
-
Питання щодо вчорашнього вебінару. Чи вже є посилання на його запис?
-
Якщо продовжувати дітям,то можна буде і після 31.03
-
Дякую,що відписали.Думала,що одна така)Так саме смішне,що я віддаючи особисто в руки дівчині в консульстві,почула від неї таку фразу «як раз вашими заявками займаюся»,от наче вона в цю хвилину їми займалася😅Я ще собі думаю,нарешті отримаю значить трек номер і тиша
-
За законом можна мати два паспорта,якщо новий не прийде,старий можна буде продовжити і тоді податися
-
Варіант також,але якщо є можливість пробуйте зловити слот і зробити новий,продовжити Ви завжди встигнете
-
@big_daddy_stas
-
А як подаватися, якщо до 31 березня паспорту не буде на руках
-
Я відправила заявку 21 січня на імейл, через тиждень поштою з трек номером, ще через тиждень знов на імейл. Поки тиша 😫
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, як самостійно порахувати бали для AOS?
-
Позвоните, мы звонили узнавали на каком этапе наш кейс.
-
Напишіть пояснювальний лист що ви вже робите паспорт , тоді у вас є якісь мінімальні можливості , ми так робили проблем не було , но ми чекали на виготовлений паспорт , потім через crysis form відправили IRCC
-
І вже отримали по таких паспортах WP?
-
Тут пів групи подаються на продовжених,бо не можуть,на жаль,зловити слот,щоб замовити новий паспорт.Але є нюанс,продовжити можна лише за два місяці до закінчення паспорту
-
Так ,приходив лист вже після подачі біометрії,, що чекати,,, але ж статус після такого часу не змінився на in progress ,,, то виникають хвилюючі думки,, дякую за відповідь
12 Jan 2024, 17:45
421485/466699
2 minutes ago