PR CUAET
-
А як подаватися, якщо до 31 березня паспорту не буде на руках
-
Я відправила заявку 21 січня на імейл, через тиждень поштою з трек номером, ще через тиждень знов на імейл. Поки тиша 😫
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, як самостійно порахувати бали для AOS?
-
Позвоните, мы звонили узнавали на каком этапе наш кейс.
-
Напишіть пояснювальний лист що ви вже робите паспорт , тоді у вас є якісь мінімальні можливості , ми так робили проблем не було , но ми чекали на виготовлений паспорт , потім через crysis form відправили IRCC
-
І вже отримали по таких паспортах WP?
-
Тут пів групи подаються на продовжених,бо не можуть,на жаль,зловити слот,щоб замовити новий паспорт.Але є нюанс,продовжити можна лише за два місяці до закінчення паспорту
-
Так ,приходив лист вже після подачі біометрії,, що чекати,,, але ж статус після такого часу не змінився на in progress ,,, то виникають хвилюючі думки,, дякую за відповідь
-
Так подаються і на продовжених
-
Не зовсім зрозуміла, вибачте. Можливо податися на продовження WP по продовженому паспорту? Чі це допускається? Бо мені казали що наче такий паспорт не підходить
-
Доброго вечора, звідки така інформація, що дитині можна продовжити після 31.03?
-
Вона завжди так каже 😆і потім нічого не робить
-
Написала вам личку
-
Як ви це з технічної точки зору розумієте - автоматично продовжити ворк перміт? Тобто, навіть не подаючи заявку? 🤔
-
О ,то у вас хоч на жовтень видав що є місця....а мені просто пише нема жодного місця....🤕
-
Добре. Якщо наприклад паспорт буде замовлений у лютому, але на руки його отримають не зрозуміло коли, як в такому випадку продовжити WP?Вибачте, що задаючи багато питань, бо тема дуже важлива та делікатна. Дякую🌸
-
Хотів перепросити Вне залежності від установи в Канаді де я подавався на паспорт Я відсилаю емейл з чеком від dhl та заявку сюди consul_ca@mfa.gov.ua?
-
Подходит, там есть все данные и qr код, по которому IRCC проверяет подлинность справки
-
Зробіть фото відправте старий паспорт інфо та фото , і опишіть вашу ситуацію с паспортом , напишіть що просите почекати виготовлення паспорту , що потім ви його відправите , якось так, 50/50 можуть почекати а можуть відклонити заявку …
-
Я как-то сохранила ее контакт , она тут писала. Могу скинуть
12 Jan 2024, 17:45
421497/462990
less than a minute ago