PR CUAET
-
А,справді????А я вже так зраділа,думаю,нічо собі пощастило ж😅
-
t.me/prcuaet/235356/405016
-
Якщо це місто в якому ви проживаєте - то можете спробувати ,але якщо треба летиті ,краще дружина ,а то сьогодні не треба а завтра їм може щось зайти
-
Я так робив, в мене був новий додаток. Я сплатив course by course, додав додаток та вонипочали писати по етапно що роблять. Потам я сплатив ще апостиль. Не знаю, я чув що і без апостиль роблять.
-
Вітаю усіх! Хтось їздив у Європу за для виготовлення паспорту в ДП Документ. У яку краще їхати( зручніше з Ванкувера), та скільки по часу зайняло виготовлення термінового паспорту?
-
Один день офіцер ніколи не дає. Може дати тиждень. Повідомлення могло попасти в спам
-
Не вводьте людей в оману
-
Дякую
-
У кінці 26
-
Бо і зараз продовжують VR та SP для дітей на загальних умовах.
-
Те, де Ви подавали документи-це як раз важливо. Бо квитанцію треба надсилати саме в ту установу
-
У нотаріуса, так. Він має підписати. Без його підпису ця декларація буде «фількіна грамота» Те, що ви питаєте (скріншот) заповнює нотаріус Не вся форма заповнюється лише вами
-
Терміновий паспорт виготовляється 2-3 міс. І за ним потрібно їхати отримувати
-
Якшо знаходишся в Канаді. Можна якось стати на облік.
-
Спасибо большое
-
Доброго вечора , підскажіть будь ласка чи можу я одразу зняти обмеження з ворк перміт якщо я буду зараз подавати на продовження ?
-
Коли у вас закінчується паспорт?
-
Дякую
-
У нього визитор рекордс и зараз він в класі для іммігрантів. Наступного року він піде в школу для дорослих щоб доздати всі предмети і отримати сертифікат о закінченні школи. Якщо він захоче піти працювати чи зможе це зробити зі стаді перміт?
-
Тобто не буває такого, що треба саме довчатися роками? В мене вийшло так, що бакалавра отримав всього за 3 роки, бо мав коледж, але коледж взагалі не пов'язаний з civil engineering
12 Jan 2024, 17:45
421517/461613
3 minutes ago