PR CUAET
-
А Ваш WP до якого року?
-
Те ж саме…( 18 днів тому оплатили DHL доставку, надіслали заяву і квитанцію в консульство Едмонтон і до сих пір нема трек номеру , консульство в Едмонтон ,не відповідає на імейли. Не знаю що робити (
-
Тільки через чергу очікування є можливість отримати слот, ставайте в усі три консульства та перевіряйте щодня ваш особистий кабінет на сайті е консул
-
Привіт. Хто подавався на платне продовження ворк перміт, приходив запрос на причину того чому не служив в ЗСУ? Чи треба зазделегідь підготувати переклад відповідних документів?
-
Поки що приймають при умові що є слот, чи це зміниться найближчим часом невідомо 🤷
-
Не володію цією інформацією,знаю,що десь три тижні тому був змінений перелік питань щодо SP,читала тут в групі
-
Дякую Значить туди відправив
-
Можливо тому зараз потрібно Provincial or Territorial Attestation letter or exception? Я сьогодні намагалася продовжити study permit і зависла на цьому етапі
-
Перейдіть для розмов у гілку Дженерал! Повідомлення видаляються Дякуємо
-
User Ольга has 2/3 warnings; be careful! Reason: Порушення правила #3. Повідомлення видалені.
-
Ольга [5033331068] попереджений (2 з 3). Причина: правила #3. Повідомлення видалені.
-
/warn Порушення правила #3. Повідомлення видалені.
-
Не можу сказати, як вони працюють
-
Та ні,бо ж спочатку,як оплатила,відправила лист,10 днів чекала і відвезла особисто чек і заяву про оплату,думала,що якщо особисто,то може трошки скоріше відреагують.Але розуміла,що не одразу
-
Просто легше з marriage certificate. І стосунки підтверджують усі інші докази.
-
🤷♀️
-
Виходить що консульство Едмонтон не передає дані на експерс доставку паспорту …
-
Я три тижні чекала на трек номер 😅
-
Якщо це дитині для школи,то воно не потрібно
-
Бо не хочеться цього робити аби отримати пр:)
12 Jan 2024, 17:45
421554/467963
about a minute ago