PR CUAET
-
Як штурмувати? Вони не відповідають взагалі
-
Це вам ще пощастило, тому що диптошта була в кінці грудня а потім раптом ще одна в кінці січня прийшла 🥂
-
Так я ж про це и кажу, що виходить що консульство не передає дані на експерс доставку яку проплачують з цілью отримати швидше паспорт і він йде диппоштою … і якшо він прийде після 31 го березня то нема шансів податись на продовження ворк перміту.
-
Мені здається, шо та яка прийшла в кінці грудня, обробляли місяць до кінця січня 😂 Бо якщо дип пошта була в кінці січня, то мій паспорт був би там вже 🤷♀️
-
Здравствуйте, Мария, у вас был в списке документов на Study permit Provincial or Territorial Attestation letter?
-
Тоді написати і прикріпити лист,що це не до Вас як варіант
-
Підкажіть з власного досвіду: отримала запит на паспорт для візи, де вклеюють візу в Канаді? Дякую заздалегідь за відповідь!
-
Дякую! На 71@mfa.gov.ua написала вже, зараз на інший продублюю:)
-
Я розумію що для школи не потрібно, але воно в переліку документів як required
-
Підкажіть з власного досвіду: отримала запит на паспорт для візи, де вклеюють візу в Канаді? Дякую заздалегідь за відповідь!
-
Спробуйте поспілкуватися з ботом в телеграмі, у них є посилання тут: ukc.gov.ua/. Поясніть ситуацію, подивитеся яку відповідь дадуть. Також раджу написати листа з поясненням на ці 2 адреси, вони можуть трішки надавити на консультво: 213@mfa.gov.ua 71@mfa.gov.ua
-
Доброго дня друзі, хотіла подякувати за пораду групи щодо подовження паспорта. В пʼятницю з 13 до 14 продовжила в консульстві Торонто, всю чергу прийняли, зробили все швидко і доброзичливо. Пожалілася, що зі слотами дуже важко і мабуть вони зараз не працюють для Торонто, на що мені відповіли, що все працює і мають кожен день повний запис…ловіть далі… от такий апдейт 😁😁
-
Якщо в обмеженнях пише unless authorised Any education prihibitted
-
Доброго вечора. Можливо хтось нещодавно (після нового року) прилетів до Канади та подавався на work permit online? Як ваші успіхи, скільки часу зайняло його отримання? Буду вдячна, кожному за відповідь.
-
Та навіть якщо автоматично (за 255, просто заповніть анкети), то дадуть на термін паспорту, ви ж новий не хочете зробити
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я вже подалася на PR за програмою возз’єднання сім’ї, але ще не отримала навіть AoR, то коли подаю заявку на продовження work permit, тут потрібно писати No?
-
Скажіть будь ласка чи обслуговує Едмонтон Манітобу? Бо чула що ні
-
Чи зміниться після підвищення ваш НОК?
-
а в какое время надо ловить?
-
Хоча б можна здавати поступово?
12 Jan 2024, 17:45
421587/471797
4 minutes ago