PR CUAET
-
Підкажіть з власного досвіду: отримала запит на паспорт для візи, де вклеюють візу в Канаді? Дякую заздалегідь за відповідь!
-
Спробуйте поспілкуватися з ботом в телеграмі, у них є посилання тут: ukc.gov.ua/. Поясніть ситуацію, подивитеся яку відповідь дадуть. Також раджу написати листа з поясненням на ці 2 адреси, вони можуть трішки надавити на консультво: 213@mfa.gov.ua 71@mfa.gov.ua
-
Доброго дня друзі, хотіла подякувати за пораду групи щодо подовження паспорта. В пʼятницю з 13 до 14 продовжила в консульстві Торонто, всю чергу прийняли, зробили все швидко і доброзичливо. Пожалілася, що зі слотами дуже важко і мабуть вони зараз не працюють для Торонто, на що мені відповіли, що все працює і мають кожен день повний запис…ловіть далі… от такий апдейт 😁😁
-
Якщо в обмеженнях пише unless authorised Any education prihibitted
-
Доброго вечора. Можливо хтось нещодавно (після нового року) прилетів до Канади та подавався на work permit online? Як ваші успіхи, скільки часу зайняло його отримання? Буду вдячна, кожному за відповідь.
-
Та навіть якщо автоматично (за 255, просто заповніть анкети), то дадуть на термін паспорту, ви ж новий не хочете зробити
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я вже подалася на PR за програмою возз’єднання сім’ї, але ще не отримала навіть AoR, то коли подаю заявку на продовження work permit, тут потрібно писати No?
-
Скажіть будь ласка чи обслуговує Едмонтон Манітобу? Бо чула що ні
-
Чи зміниться після підвищення ваш НОК?
-
а в какое время надо ловить?
-
Хоча б можна здавати поступово?
-
Замкнуте коло якесь, як знайти вихід щоб отримати вчасно паспорт до 31 березня експрес доставкою за яку заплатили невідомо.
-
Це на жаль довше і складніша розмова. Тут в чаті з цим доПомогти не зможу. Якщо бажаєте запишіться на консультацією, тоді зможемо обговорити детально
-
Схоже нам потрібна окрема гілка ждунів Едмонтона 😩
-
Належить яка помилка вона різні бувають. Киньте скрін помилки можливо тобі зможу допомогти
-
Теж саме з Едмонтоном, все надіслано було ще 21 січня, і досі також тиша.
-
Якщо є слот на послугу, то не має бути проблем.
-
В консульстві за 2 місяці продовжують тільки це буде червень,як мені його отримати
-
5-6 місяців після сабміту аплікації
-
Я ж писала в мене паспорт закінчується в серпні до серпня в мене є ворк перміт я готова і 500 заплатити як вони мені його зроблять як паспорт закінчується
12 Jan 2024, 17:45
421596/472087
about a minute ago