PR CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, якщо я вже подалася на PR за програмою возз’єднання сім’ї, але ще не отримала навіть AoR, то коли подаю заявку на продовження work permit, тут потрібно писати No?
-
Скажіть будь ласка чи обслуговує Едмонтон Манітобу? Бо чула що ні
-
Чи зміниться після підвищення ваш НОК?
-
а в какое время надо ловить?
-
Хоча б можна здавати поступово?
-
Замкнуте коло якесь, як знайти вихід щоб отримати вчасно паспорт до 31 березня експрес доставкою за яку заплатили невідомо.
-
Це на жаль довше і складніша розмова. Тут в чаті з цим доПомогти не зможу. Якщо бажаєте запишіться на консультацією, тоді зможемо обговорити детально
-
Схоже нам потрібна окрема гілка ждунів Едмонтона 😩
-
Належить яка помилка вона різні бувають. Киньте скрін помилки можливо тобі зможу допомогти
-
Теж саме з Едмонтоном, все надіслано було ще 21 січня, і досі також тиша.
-
Якщо є слот на послугу, то не має бути проблем.
-
В консульстві за 2 місяці продовжують тільки це буде червень,як мені його отримати
-
5-6 місяців після сабміту аплікації
-
Я ж писала в мене паспорт закінчується в серпні до серпня в мене є ворк перміт я готова і 500 заплатити як вони мені його зроблять як паспорт закінчується
-
Я посто не в теме, новенькая🤣
-
Як до вас записатись?
-
А что за боты😂
-
Зачем боты 🤖зааааааачем
-
Ааа..боты
-
Добрий день. Підкажіть будь-ласка, якщо старий ворк перміт і віза закінчуються у травні 2025 року. Отримала новий ворк перміт до вересня 2027 року. Яка процедура подовження візи на основі нового ворк перміту? Чи можливо буде подорожувати після подачі на нову візу (звісно до кінця дії старої візи)? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
421602/467923
8 minutes ago