PR CUAET
-
Спочатку просто глянь свої курси і порівняй з вимогою APEGA www.apega.ca/apply/membership/exams/technical/courses
-
Підкажіть, будь ласка, в сина, 14 років, 9 клас, є Стаді перміт. Чи можу я його подати на ворк перміт? І чи можна йому з цим ворк пермітом буде навчатись в хайскул?
-
Елена, есть ли официальный источник, на который можно сослаться в объяснительном письме?
-
Вітаю . Якщо термін паспорту закінчується через 4 міс. , чи можливо злітати в Европу або в Україну , щоб зробити новий?
-
Це раз кажу, якщо ви знімете обмеження, то це обмеження на роботу в освіті, медицині чи с/г, але не обмеження з навчання
-
от контекста зависит. свежие отношения и свежий брак всегда подозрительно
-
Можна завантажити старий. Я так зробила і дали без обмежень
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, у мене є CUAET до 2026 року, чи можу я податись на продовження WP за новим паспортом і чи обов'язково в момент подачі знаходиться в Канаді чи можна це зробити у віддаленому режимі?
-
Ні. Якщо у вас вже є імміграційна на найвищий рівень. Що зробити апдейт готової wes запросить сам що їм потрібно
-
Робили онлайн сину (12років) SIN після отримання ПР. Провінції BC
-
Так , але мені відмовили в одному коледжі на одні курси до 6 місяців з моїм вп
-
На продовження WP можна подати тільки з середини Канади
-
Ви вже отримали АОР по ТРП?
-
Теж цікаво 🙏
-
Я декілька хвилин тому скинула відповідь на це запитання, подивіться вище
-
В мене провiнцiя Онтарио, чи воно схоже?
-
не обязательно ссылаться. достаточно просто это указать. все есть на сайте t.me/prcuaet/19036/323892?single
-
Доброго вечора. Хтось може стикався, як правильно відповісти при заповненні на візитор дитині на питання з приводу опіки. Розлучена, а батько дитини не в Канаді.
-
Another one bites the dust...! Banned Евгения. Reason: Розповсюдження контенту, заборонено у спільноти правилом #7
-
@vasilisiasmm [1061187978] заблоковано. Причина: контенту, заборонено у спільноти правилом #7
12 Jan 2024, 17:45
421674/467923
13 minutes ago