PR CUAET
-
Ви вже отримали АОР по ТРП?
-
Теж цікаво 🙏
-
Я декілька хвилин тому скинула відповідь на це запитання, подивіться вище
-
В мене провiнцiя Онтарио, чи воно схоже?
-
не обязательно ссылаться. достаточно просто это указать. все есть на сайте t.me/prcuaet/19036/323892?single
-
Доброго вечора. Хтось може стикався, як правильно відповісти при заповненні на візитор дитині на питання з приводу опіки. Розлучена, а батько дитини не в Канаді.
-
Another one bites the dust...! Banned Евгения. Reason: Розповсюдження контенту, заборонено у спільноти правилом #7
-
@vasilisiasmm [1061187978] заблоковано. Причина: контенту, заборонено у спільноти правилом #7
-
Привіт.Хто робив візу,знаходячись в Канаді?скільки часу чекали на одобрення?куди відправляли паспорт на вклейку?
-
Дякую
-
Дуже дякую
-
работать можно только по wp. исключение sp для вуза с 20 часами работы. wp выдают с 14 лет
-
Я можу помолятись ала здається у Онтаріо PEO припинила приймати заявки на EIT
-
Підкажіть будь ласка, диплом спеціаліста як правильно писати на англійській в заявці на WP?
-
Дякую, я бачила про школу. Мене цікавить чи продовжить IRCC в 14 років ворк перміт. Адже на парт таймі вроді і по стаді перміт працювати можна. Старшому сину в аеропорту в 15 років теж дали Ворк перміт і він по ньому вчився, але там внизу була приписка про це.
-
Через 4 месяца да, в страны Шенген нужно максимум за 3 месяца
-
Так, можна.
-
Скажіть якщо я в Ванкувері, можна слоти шукати тільки в Едмонтоні, чи і в Оттаві і Торонто?
-
Підскажіть, чи можна податися на visitor record дитині з продовженим паспортом? Не можу зловити слот на новий паспорт
-
@Catcorporation2024
12 Jan 2024, 17:45
421686/467452
about a minute ago