PR CUAET
-
Я, чесно кажучи, вже і забула що він має прийти 🫣, так як робили його про всяк випадок з усіма разом.
-
Дякую
-
Консульство працює по українськрму календаю. Може бути зачинено в Едмонтоні, якщо офіційно зачинений бізнес центр в якому розташоване консульство. Але про це сповіщають на ФБ сторінці і на сайті.
-
Привіт, скажіть хто знає, чи можливо подати всі документи, на федеральний етап після отримання номінації і додати довідку про несудимість пізніше, після того як сабміт. Маю довідку з України, але ще в очікуванні з іншої країни.
-
Добрий вечір.Написали електронний лист генеральному консулу як багатодітні батьки три тижні тому.Ніякої відповіді.Чи комусь відповіли і як швидко?Куди писати?
-
В Оттаві слоти
-
Я їхала. Дуже комфортно, але останній щось о 5 повертається, тому я їхала назад іншою фірмою
-
Продовжать.
-
Ви подавали на паспорт дитині? Якщо так, то видадуть. Якщо подавала дружина, то нехай і забирає
-
А скільки часу провели у консульстві?
-
Якщо з свого аккаунта взяв слот то і підтвердити зможе. Зайдіть в будь яке консульство Європи де є слоти і нехай там візьме, якщо з'явиться в кабінеті значить все добре.(потім не забудьте його відмінити)
-
Через адвоката в Україні... І все залежить від місця проживання і ще купи різних факторів. Зараз розробляють інструкцію і інструменти для постановки на облік в консульстві, тих хто ще не стояв віком від 18 років. Тільки коли це буде невідомо.
-
Добрый день Подскажите пожалуйста Кто то выезжал за пределы Канады, чтоб аннулировать ТРП , есть новый паспорт по которому можем заехать Заранее спасибо
-
я сін онлайн замовляв після отримання пр, але ніколи поштою його не отримав у фізичній формі, побачив його онлайн коли він був готовий в my service canada account
-
Можете підказати Чи можу я заяву подати через емеіл чи потрібно летіти у консульство?
-
здраствуйте подскажите пожалуйста что ожидать после этого письма?
-
Так как с Дии брать, если на ней написано, что она её подходит для консульства
-
Вы знаете случаи ? Или предполагаете?
-
В мене така ж ситуація. Паспорт закінчується цього року. Я маю зробити спочатку новий паспорт (для цього я лечу до Європи, але можна податися і в Канаді на новий паспорт). Коли подалися на новий паспорт, заповнюєте заявку на новий ворк перміт до 31 березня (це важливо. Навіть, якщо паспорт ще не готовий) і вказуєте, що робите зараз новий паспорт і додасте його, як він буде готовий.
-
1. Завантажуй застосунок “Alliance” за посиланням alb.ua/r/VcEKCQA і зареєструйся. 2. Оформляй картку “Стартова”. 3. Отримай 100.00 грн.
12 Jan 2024, 17:45
421763/467934
16 minutes ago