PR CUAET
-
Ви праві, усе нормально з тіром 4, тільки-но подивилась. 🙂 Дивно, я нещодавно перевіряла і була впевнена, що тільки 0-3 підходять.
-
Та сама дата, також ще чекаємо.
-
Если есть кто может помочь то поделитесь расскажу в лс
-
30.10 - тишп
-
drive.google.com/file/d/1kAGwMphbZsCZH1EkIrcgB8-wpjAkVAWj/view
-
Подскажите пожалуйста, кто-то пробовал продлить WP по этой инструкции?
-
Кому как повезёт с рассмотрением заявки (как это было с программой CUAET), кто-то подался почти первым и получил последним, а у кого-то весь процесс занял от силы месяц. Здесь не угадаешь😔
-
Добрий день Підкажіть будь ласка як дізнатися це нок 1 2 3 чи 4 5
-
Апостиль - це засвідчення справжності документа, він не має жодного відношення до перекладу. Переклади, як правило, мають інші способи завірення. Апостиль замість евалюацї/нострифікації.
-
Нет Узбек:)
-
Українець?
-
Пересилаю ваше повідомлення в Загальний чат
-
Не можу знайти пункти МEEST в Польщі
-
Доброго дня трохи не по темі, але шукала в інт.питала в укр магазині,чи хтось передавав речі з Польщі до Едмонтона?дякую.
-
Я уточняла нужно ли оплачивать биометрию потому что я её сдавала и уточнила что они получили документы
-
Добрый день я ищу работу на трак с LMIA I work permit кто-нибудь может помочь поделитесь пожалуйста советами спасибо:)
-
noc.esdc.gc.ca/Structure/NocProfile?objectid=ED%2BKlfTuTaAQ%2F9xFGpjM77Aff8H1V9F8dI%2FCGnIbLdo%3D teer 3
-
А краще оберіть 2021 року класифікацію
-
Це називається Teer, зайдіть на ваш нок (перший стовпчик синім) і там має бути написано. Також скоріш за все це у другому стовпичку написано - 3
-
Ок. А как подтверждают фрилансеры свой опыт? Или самозанятые?
12 Jan 2024, 17:45
42176/439033
2 minutes ago