PR CUAET
-
Доброго часу доби! Підкажіть, будь ласка, в такій ситуації які є перспективи? Була втрата роботи посеред федерального рівня і через місяць після цього вийшла зі строку номінація. Роботу знайдено не було, прийшов AOS, здана біометрія, людина досі без роботи і знаходиться на EI. IRCC не повідомляли про втрату роботи. Чи потрібно повідомити? Чи вже так і сидіти?
-
Ось мені відповів консул тиждень тому
-
На даний момент ні,як буде далі - не відомо
-
User Кристина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
User Назар has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Ні потрібно додавати всі довідки про несудимість Написано в вимогах
-
що вам не сподобалося? Що бажаєте виїхати в Європу з Канади?
-
User Ева❤️ has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Запитайте в гілці SPONSORSHIP - судячи з листа, вам саме туди, а не в групу по сімейному воззʼєднанню для українців
-
Да. Я написала пояснение: According official information of GOVERNMENT OF CANADA he meets an exception from submitting a provincial or territorial attestation letter as a student of secondary school (up to grade 12), because he is grade 11 now.
-
Я выезжала в Украину, но как оказалось, TRP при этом не аннулировалось.
-
Спасибо огромное вам. Им этого хватило?
-
Я только в процессе. Там написано, если ребенок попадает под ограничения, написать пояснение в письме.
-
Удачи вам и всем нам. Я просто не смогла найти никаких официальных источников про эти исключения. Поделитесь пожалуйста.
-
Ні, я не подавав, але судячи з інфо на сайті "забрати може любий з батьків" і про резерв ні слова. Тому цікавлюсь реальним досвідом. Не може ж бути такого, щоб ще не один чоловік не забирав паспорт своєї дитини 😁
-
User Павел has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Дякую
-
видають
-
Підкажіть, видають WP по новому паспорту, в якому немає візи?
-
User Андрей has been kicked from the chat because this user is in spam list
12 Jan 2024, 17:45
421797/473740
4 minutes ago