PR CUAET
-
У мамы есть дата когда нужно уже быть в другой стране. Я переживаю что если мы подадимся на продление WP и придёт отказ в связи с тем что она покинула Канаду, может ли это потом как-то негативно повлиять на заявку по воссоединению?
-
User Ирина has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
А кількість членів сімʼї ви вводите коли додаєте свою заявку ту кількість що в аплікації претендує на пр? Чи загальну кількість членів родини які навіть не планують їхати в Канаду ? Вже все перепробувала ніяк не можу додати свою аплікацію
-
Очень быстро - это 4 месяца..
-
Подавалась в начале ноября, только пришло eligibility. Запросили справку с работы и доходы теперь. Раньше был дозаппос на military.
-
Скільки часу вам займало від отримання підтвердження CSQ до його фізичного отримання?
-
Доброго дня.Я по цьому питання почала їм писати кілька місяців тому.Спочатку відповідала, просили купу копій вислати .На тому і все)))))
-
в гілці вп багато людей отримують за 14д
-
Зрозуміла)
-
135 дней это официальный срок, есть на сайте IRCC информация об этом, плюс недавно звонили и ответ был такой же
-
Кстати мне аор пришло с ошибкой в имени…🤪😳 я получала нотис ранее и там правильно имя.
-
Я уже жду почти 2 месяца и пока тишина 🤷♀️
-
В мене CSQ був повністю електронний
-
Люди багато чого пишуть. Може хтось і отримав швидше, але, на мій погляд, IRCC звучит убедительнее, ніж" люди пишуть", на мій погляд.
-
Спеціаліст зараз прирівнюється до магістра. Обирайте, що маєте ступінь магістра. Адміни, будь ласка, закріпіть витяг із закону
-
значить в тій гілці люди щось не то пишуть, мабуть вигадують за 14днів, соррі
-
За три роки велика вірогідність що у вас не вистачить потрібних годин навчання, і призначать іспити.
-
Дякую.
-
В мене виглядав CSQ взагалі інакше. Момент
-
Я надавала лише першу сторінку паспорту, як і вказано в чек-листі
12 Jan 2024, 17:45
421860/472087
2 minutes ago