PR CUAET
-
Дякую. А як до них можна зателефонувати?
-
Если меняется NoC перед подачею на ендорсмент- чем грозит? Как повлияет?
-
Писали про 1-2 тижні
-
Подзвоніть в Resp фонд та спитайте чи отримали запит на гранти від банку. В мене виявилось що в Cibc консультант криво зробив респ аккаунт і запит від банку не надходив через validation error. Після виправлення гроші зайшли через місяць
-
Я не знаю від чого це залежить, але електронний варіант мені більше подобається. Його приймають на федеральному рівні, як можна побачити на моєму прикладі)
-
Help!! Чи можна поміняти NOC на подібний (краще відповідає моїм обовʼязкам) - перепідписати join offer і подаватись на endorsement- (noc подібні)- чи буде враховано стаж на попередньому noc
-
Ось у мене таке ж в особистому кабінеті. Мій друг отримав фізичною поштою csq, як на скріншоті який я вище скинув. Я думав, міфі надає дві версії 🤔
-
Ворк перміт анулюється. Так написано на сайті коли подаєшся, що можливості тоді працювати не буде. Типу старий ворк перміт буде вже не дійсний після подачі а новий анулюється, бо ви не дочекались рішення і покинули країну
-
За пару хв буду телефонувати, отримав сертифікат лише в пт пізно ввечері
-
І сміх, і гріх. Ви зверталися до Квебеку?
-
Окей Но технічно можно приїхати Податись на новий та чекати його Вірно ?
-
Фізична версія трішки відрізняється, в ній немає поля, яке містить помилку в моїй ел версії 🤣🤣🤣🤣
-
Якщо ви подаєтесь до кінця березня, то так
-
Звідки впевненість?) Скільки часу заняло від подачі до отримання сертифікату?
-
Підготовка до CELPIP в міні-групах. 📌 Рівні: A2, B1, B2 📌 Формат: міні-групи (до 3-х осіб) 📌 Гнучкий розклад: узгоджуємо час занять найкомфортніший для наших учнів 📌 Вартість: ▪️ $546 при оплаті повністю (знижка $50!) ▪️ Або 4 платежі по $149 ☺️ Старт після формування групи! Готуйтеся до CELPIP з комфортом та результатом! Чекаємо вас в особистих повідомленнях!🤍
-
Якщо у Вас запит на медицину в самому eligibility letter, то коли будете відповідати, попросіть зарахувати стару і нагадайте про полісі, може спрацювати. А якщо Вам вже прийшло окреме направлення на проходження медицини, то краще мабуть здати, бо час йде, а коли вони пришлють відповідь - невідомо.
-
t.me/prcuaet/361721/437298
-
Він міг змінитися, бо дата видачі вказаного вами 2009)
-
Це фізична версія t.me/prcuaet/1929/482306 5.5 міс від моменту отримання моїх документів
-
Як ви подались у листопаді, а біометрію до цього здали ?
12 Jan 2024, 17:45
421884/467027
5 minutes ago