PR CUAET
-
Я теж в липні,на IRCC який може вплив, тільки чекати,як я розумію.
-
Якщо проста ситуація, ви можете податися в Wealthsimple, безкоштовна і дуже зрозуміла програмка. Головне знати, що модна списати.
-
Ждут ответа по background check
-
орієнтуйтесь на такі етапи і часові проміжки між ними: 1) 13 місяців від вашої подачі до аор (це вашій заявці дадуть номер і дадуть запит на відбитки) 2) 12 місяців від аор до еліджибиті (етап який оцінює чи підпадаєте ви вимогам програми) 3) 6 місяців від еліджибиті до портал 1..
-
Кинула в пп
-
Мы подались в ноябре 2023
-
Добрый день всем! Поделитесь пожалуйста получил ли кто-то WP, кто подавался в 20 ых числах ноября (семейная заявка)?
-
Коли здавала-6 чии7 годин, коли отримувала- годину
-
Чоловіки в яких закінчується паспорт ділиться інформацію думками не розумію чому така тиша таке враження що я і ще 10 людей на всю Канаду всі інші жінки з дітьми та ті хто намагається цього трп позбутися. Я розумію що трп цей це варіант такий собі вважаючи на то що його чекати рік без дозволу на роботу а потім його буде складно позбутись або в гіршому випадку через 5 років тільки буде можливість розпочати свій імміграційний процес. Чи робив хтось запит на виключення з правил та надання дозволу без паспорта? Чи робив хтось запит на призупинення розгляду онлайн заяви на дозвіл ?