PR CUAET
-
User Ева has been kicked from the chat because this user is in spam list
-
Добрий день! Якщо в 24 році зробили мед огляд , я потім виїхали і зараз повертаємося , то чи потрібно проходити знов мед огляд щоб податися на новий wp? Дякую
-
Вы все четко расчитали 👍🏻
-
хоч хтось ахах я теж подалась у червні, але тут пишуть в основному за січні листопади, і я думала невже ніхто влітку не подавався
-
Чи є в когось досвід додавання документів про військову службу до заяви на продовження ворк перміту не чекаючи запиту про miltary records? Зразу в розділі додаткові документи. Чи є в цьому сенс?
-
З еліджибиті усього 2 місяця. Жовтень 2 тижні - еліджибиті ось ось закінчують роздавати. Та листопад роздають вже 9 місяців. А ще буває коли тижнями і місяцями нічого не дають.
-
По тим тестам, котрі надаються для імміграції, на Б2 здати на ізі
-
Тоже подались в июне 2024. Status is “ submitted”. Надо набраться терпения и ждать..
-
До речі, якщо не приєднати аплікацію в особистий кабінет gkey то на пошту будуть же приходити там запити чи що… ? бо щось ніяк не можу додати свою аплікацію..🤦♀️
-
Дай Бог 🙏 посилаємо позитивні думки в космос 😂
-
Тут куча людей, которые подались летом 2024. Просто нам тут пока особо нечего комментировать :) мы тут пока в-основном читаем комменты тех , кто подался осенью 2023, собираем инфу, набираемся терпения и радуемся за осенних, если у них происходит какое-то движение 🤗❤️ PS: звонки и емайлы в IRCC ничего не сдвигают с места..
-
Та да. Пробачте! Помилка авжеж. 2023 рік!
-
Сину прийшов окремо запит. Дякую.
-
Така сама ситуація. Цікаво, затримка в консульстві чи в МЗС?
-
Вітаю Зараз розглядають листопад 23 Запит на білметрію дають січню , До вас ще дуже далеко Тут тільки чекати, на жаль
-
Ви писали пояснення що не має можливості отримати новий закордонний паспорт і просимо видати ВП на основі внутрішнього паспорту?
-
Доброго дня, а які справки попросили? Бо в умовах програми немає нічого про роботу
-
Всем доброго утра и хороших новостей! Ребята, может кто-то создаст отдельную подгруппу по программе воссоединения украинских семей для Квебека? А то картина по этой программе и ее процессе в общей массе вопросов вообще непонятна.
-
Так, не було, але просять доказати, що ти можеш себе прокормити.
-
Дякую.Гарного дня.
12 Jan 2024, 17:45
421984/458613
43 minutes ago