PR CUAET
-
скажіть будьласка, пошта вірна для едмонтону ? [email protected]
-
Вітаю! Підкажіть, для мами на продовження ворк перміту треба окремий акаунт реєструвати на ircc чи якось можна з мого заповнити заявку для неї? Дякую
-
Я не думаю, що це хороша ідея банити людей, які намагаються тут допомогти іншим, лише через те, що їхня повідомлення могло мати трішки сильний тон
-
Доброго дня! Може хтось їздив в Україну з 15 річним підлітком. Чи є якісь проблеми на кордоні з виїздом назад? Які документи крім закордонного паспорту і свідоцтва ще потрібні? Дякую за відповідь!
-
Всім привіт. Хочу запитати поради (можливо у когось схожа була ситуація)👇🏼 У дитини (5 років) visitor permit закінчується 25.04.2025. А паспорт закінчується 25.06.2025 Якщо зараз подам на продовження перміту то дадуть на 2 місяці ( до кінця паспорту) а паспорт можна продовжити тільки за 2 місяці до закінчення строку. У нас з чоловіком перміти продовжені до 2028року. Питання: Чи подаватись до кінця березня на продовження дитині перміту а потім робити паспорт? І чи можливо зробити паспорт терміново в Україні по довіреності без батьків? Дякую завчасно за відповідь 🙏🏻
-
Спасибо, а о каком списке документов там говорится?
-
На сайті написано , що треба заповнити заяву від руки та надіслати її адресу відповідної закордонної дипломатичної установи, ЦЕ ЯК ?? Це потім треба надіслати до Консульства цю заяву, з квитанцією так я розумію? Дякую
-
Ділюсь досвідом поїздки. Маю 2 діючих українських закордонних паспорти. Канадська віза в одному, американська в іншому. Вчора вилітала з Хюстону до Калгарі з пересадкою у Даласі. У компанії American Airlines виникли труднощі з реєстрацією через два діючих паспорти і візами у різних паспортах. Загалом у них зайняло більше години часу і підключення ще трьох співробітників щоб зареєструвати мене на рейс 🙂, добре що ми приїхали завчасно у аеропорт
-
Я не додавала спочатку. Потім додала через веб-форму. Ще потім коли дзвонила в IRCCз приводу того, що вони незрозуміло чого виправили країну народження моєї мами, то заодно запитала, чи бачать вони ту медицину. Я думаю, якщо вони на Вас форму не прислали, то вони її бачать. Але... можна і ще раз відправити, як Вам буде спокійніше)