PR CUAET
-
А єКопр від якого числа чекаєте ?
-
Мені просто мітіларі прийшов, а еліджибіліті ні
-
Тягнеться до зараз з 2023 року. Кожний етап був довгим. Зараз чекаю екопр і теж довго. А моя програма АІР і її строк був 6 місяців, які закінчилися біля року тому. Як це називається , я не знаю. Але маю , що маю
-
я з вами)
-
Вітаю всіх в чаті! Підкажіть будь ласка, якщо подала сина на продовження перміту з візіторина ворк, але нам не прийшло extension letter. В нього перміт закінчується 24 лютого і я переймаюся над легальністю його статусу далі. В когось були такі кейси?
-
Дякую, за запитання. Підскажіть і нам будь ласка , Манітоба, Вінніпег. Дякую
-
Привіт друзі. На рахунок продовжнння Ворк Перміту. Якщо я його вже продовжив в 2024 до 2027 чи потрібно ще раз подаватись зараз ?
-
Підкажіть будь ласка бухгалтера у монреалі щоб допоміг декларацію у ревеню подати 🙏
-
відсутній цей податок в Alberta
-
LILICO працюють з Квебек
-
мене підвищили в межах NOC, все було окей
-
До кінця листопада ще не добралися 🤷♀️😢
-
Привiт, я чула, що не можна змінювати посаду (погоджуватися на підвищення), якщо подавався на NS NP, інакше доведеться все починати знову. Це правда? Чи вирішить ситуацію, якщо посада зміниться в межах того ж NOC?
-
Зараз немає вільних слотів взагалі, не розумію чи я щось не так роблю
-
Вся інформація є тут. Ваш брат має отримати робочий дозвіл після навчання, відпрацювати і дивитися під яку програму він буде підходити. Важко сказати, не знаючи його бекграунду, досвіду роботи, вмінь
-
Продовжуйте візитор на скільки можна, щоб дитина не була нелегалом
-
www.alberta.ca/alberta-advantage-immigration-program
-
Здравствуйте Получил сегодня сообщение что диплом от WES готов На сайте можно скачать в PDF подтверждение Я так же указывал в начале чтоб прислали документ по почте Скажите ,я так же могу скачать заключение WES и могу его подавать для эмиграции?там нет ни печатей ни подписей Буду благодарен за ответ Всем хорошего дня
-
Хто знає як додати документ до заявки на WP, якщо вона вже оплачена і 2 тижні як відправлена?
-
Щиро дякую за таку розгорнуту відповідь
12 Jan 2024, 17:45
422234/467327
about a minute ago