PR CUAET
-
Добрий день, чи є тут ті, хто забирав новий паспорт без паперу який давали при подачі (з кодом та номер аплікації), я свій загубила, але фото є Чи видадуть новий паспорт?
-
Чи можна подати заявку на продовження паспорта, якщо в резерві + це?
-
Сподіваюсь, цього буде достатньо. Ми просто самі збираємо документи. Можливо консультанти міграційні, тут такі речі підказуть, як краще.
-
моніторте сайт офіційний, мені жодного трекінгу не давали, я перевіряла офіційний тільки сайт і вже як хотіла до них писати з претензіями що немає від них зворотнього звʼязку- паспорт прибув до установи
-
Дякую Яна. То що ж робити?
-
3 листопада
-
Судячи з написаного, то да, але я вперше таке чую Хоча і про доставку з консульства також вперше
-
Друзі на візу подаватися не обовʼязково з привʼязкою до 31 Березня?
-
Ви прилетите тільки як туристи, нічого не зможете оформити
-
Ну так, це про відправлення на адресу людини. А я питаю про відправлення паспорту в принципі в консульство. Щоб самому прийти і отримати його в консульстві вже тут
-
Ні. Там ясно написано що тільки паспорт оформлений в консульстві можуть відправити. Внизу є фраза що це НЕ розповсюджується на паспорти замовлені через ДП документ та ті паспорти які оформлювалися в Україні
-
Було б значно зручніше, якщо можна злітати тільки один раз в будь-який ДП Документ в Європі тільки для замовленням…
-
@Anastasia8Canada
-
вони просили тільки старий паспорт показати у мене сьогодні)
-
Ловити слот в консульство в Канаді, або летіти в Європу і робити в ДП документ (там немає привʼязки до місця проживання) або в Україну
-
Сегодня пришел ответ RAMQ от 30 янв.(заявку подала 20 янв., Монреаль). Страховку продлили на 3 года с 19.12.2023 до окончания 1-го WP - 07.12.2026. Есть уведомление, что если вы будете отсутствовать больше 21 день, то за 30 дней их надо уведомить. Всем спасибо за общение!
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, при подачі на продовження ворк переміту обовʼязково потрібно прикріплювати свідоцтво про шлюб ?
-
Все почали видавати сьогодні?
-
Чи можна подати заявку на продовження паспорта, якщо в резерві + це?
-
Звʼяжіться з консульством в яке планували летіти в США . Спитайте в них . Є люди яких приймали (в цій групі відписували ) .
12 Jan 2024, 17:45
422457/467330
4 minutes ago