PR CUAET
-
У вас майже 3 місяці до АОР? А вище у інших півтора. Думаю це через страйк пошти.
-
Ви вказали освіту і що є WES?
-
Я не знаю чи екопр прийшов... Чекаю на карточки...
-
Поясніть мені будь ласка... Портали отримують жовтень й початок - середина листопада. (Дата подачі). OAR - січень . А де нові еліджібіліті? Хтось їх отримує?
-
А в мене питання таке, чи хтось щось вловив сьогодні? Хочеться знати на який місяць і день останні слоти викидали. Напишіть хто має таку інформацію, будь ласка
-
Слотів вільних щоб самим ловити нема і не буде ! Тільки черга очікування
-
Вітаю , поділиться , які ноки вибирали на номінацію останнього разу, після нового року, чи були хтось з констракшен, дякую
-
на электронку
-
Я порахував, що для 1М їм знадобилося близько 25.6% річних, що є досить таки реальним. А от для 5М - 42.3% річних, що виглядає досить складно.
-
Я не знаю, не спеціаліст по оформленні віз, але для подачі на PR потрібно було. То я робила. Зверніть увагу на Commissioner of Oaths. Було набагато дешевше ніж у нотаріуса. Вони в сіті-холах є
-
Ок, зрозуміло. Дякую
-
А скажіть, ви цей aor поштою отримали чи на електронку?
-
Продлеваете WP с действительным паспортом, а TRP вам откажут так как у вас будет статус WP по CUAET
-
Express entry форма не рахує його так тільки ставлю галочку self employed
-
без цього я би не створив аккаунт в ЕЕ і не активував би його. Я активував , і мене закинуло в пул лише по одній програмі • Canadian Experience Class А я намагаюсь зрозуміти чому не дає в скіл трейд теж претендувати (нок є мій) • Federal Skilled Trades Program
-
У нас всё делает адвокат мы документов вообще не касаемся, я даже не знаю как она подавала
-
Ви зробили особистий кабінет?
-
що означає тимчасовий номер заявки?
-
Не большой апдейт: пропавший медикал вернулся, но уже не 24.01, а завтрашним днем - Февраль 11
-
Не має трек номера? Побачити коли доставлено. Просто цікаво
12 Jan 2024, 17:45
422739/474652
about 12 hours ago