PR CUAET
-
Чому з 10 до 12 завжди сірим кольором
-
сайт Альберти... www.alberta.ca/aaip-processing-information
-
Дуже дякую. А що це за сайт, де можна таке відслідкувати
-
Не було констракшн
-
Були вибірки минулого тижня
-
Регулярні внески, диверсифікація та відсутність паніки під час криз. Я думаю, що це ключове.
-
Дякую!! 🙏
-
Перепрошую, 5.02.2025
-
Це приклад того що так на довгій дистанції фонди з активним управлінням це шляпа
-
Тільки 352 людини. В масштабі всієї Канади це майже нічого. А от скільки погоріли вкладаючись в ризиковані активи невідомо, але точно більше ніж 352
-
Дякую. Не виїжджав з Канади але бачив писали що на розгляд офіцера можуть запросити нову. Свіжу. І от думаю що робити. З Дії чи знаєте може свіжа в такій ситуації пройти? Хочу все на перед продумати
-
Дякую Alex. Головний аплікант в Україні зараз. WP поки дійсний ще кілька місяців, візітор віза ще буде дійсна роки два. Вагання чи треба їхати до 31го березня задля нового wp чи візітор віза є достатньою основою для eligibility? І про відмову про яку ви кажете - відмовили головному апліканту чи депенденту? Дуже дякую за вашу відповідь та час на пояснення!
-
Повідомити і надати документи всі провінції
-
провінцію теж. ви маєте виконувати умови номінації, а номінацію давала провінція.
-
Так, зрозуміла. То це сумна реальність, чи нові правила? Нема сенсу сидіти і полювати на слоти? В чергу стала, та все ж думалося вдача усміхнеться
-
Приветствую соотечественники оказавшиеся в непростой ситуации, Поделитесь, пожалуйста, вашим драгоценным опытом. При подаче на TRP (в моем случае из-за невозможности получить паспорт), нужно ли переводить на англ и предоставлять скриншоты с резерва и с сайта украинского консульства о блокировании консульских услуг как доказательство о невозможности получить паспорт?
-
С 2018 по 2022 невозможно было получить "сталый побыт" в польше, потому что нужно прожить минимум 5 лет, только чтобы подать. Предположу, что речь не о документе как таковом, а о связях аппликанта с Польшой, которые более сильны, чем с Канадой
-
С 2018 по 2022 невозможно было получить "сталый побыт" в польше, потому что нужно прожить минимум 5 лет, только чтобы подать. Предположу, что речь не о документе как таковом, а о связях аппликанта с Польшой, которые более сильны, чем с Канадой
-
Извините, а где именно это написано? Разве при действующем воркпермите работать нельзя, после подачи заявления на новый, хоть и покинул на время страну? Действующий воркпермит они не могут аннулировать при подачи заявления, это не логично и где то миграционный консультант в каком то ролике это говорил. Скиньте ссылку где написано что аннулируется
-
А хто знає наслідки ,якщо втратити роботу на етапі після портал 2 ?
12 Jan 2024, 17:45
422760/474652
6 days ago