PR CUAET
-
Дякую Alex. Головний аплікант в Україні зараз. WP поки дійсний ще кілька місяців, візітор віза ще буде дійсна роки два. Вагання чи треба їхати до 31го березня задля нового wp чи візітор віза є достатньою основою для eligibility? І про відмову про яку ви кажете - відмовили головному апліканту чи депенденту? Дуже дякую за вашу відповідь та час на пояснення!
-
Так, зрозуміла. То це сумна реальність, чи нові правила? Нема сенсу сидіти і полювати на слоти? В чергу стала, та все ж думалося вдача усміхнеться
-
Приветствую соотечественники оказавшиеся в непростой ситуации, Поделитесь, пожалуйста, вашим драгоценным опытом. При подаче на TRP (в моем случае из-за невозможности получить паспорт), нужно ли переводить на англ и предоставлять скриншоты с резерва и с сайта украинского консульства о блокировании консульских услуг как доказательство о невозможности получить паспорт?
-
-
-
Извините, а где именно это написано? Разве при действующем воркпермите работать нельзя, после подачи заявления на новый, хоть и покинул на время страну? Действующий воркпермит они не могут аннулировать при подачи заявления, это не логично и где то миграционный консультант в каком то ролике это говорил. Скиньте ссылку где написано что аннулируется
-
Треба чекати нову номінацію
-
То я знаю ! Дякую ! Я відповіла людині на питання
-
Привіт всім, питання: Чи в когось був досвід оформлення (саме подача) на закордонний 2 паспорт в Європі, в будь якій країні в ДП Документ, чи є хтось хто не їздив потім його отримувати а його прислали вам в Канаду чи іншу країну? Дякую!
-
Теж цікавить це питання
-
У нас с вами все даты совпадают и тоже сегодня медицину защитали завтрашним днем
-
Вітаю! Чи якісь дати коли публікуватимуть роботодавців?