PR CUAET
-
Я теж спробувала. Вони анонсували сьогодні вночі технічні роботи. У мене зараз видає помилку, що я використовую стару форму IMM.
-
Велике вам дякую, за вашу увагу та підтримку.
-
Таке саме питання.
-
Доброго дня, хотів б звернутися до вас на рахунок WP. Я знаходжусь в Канаді , хочу продовжити WP , але приїхав у травні 2024 року , знаю що можна продовжити тим хто приїхав до березня 2024, ( на сайті пише що можу податись за звичайним процесом , тобто через Cuaet?)підкажіть, що в такій ситуації робити , перміт дали на рік і 3 місяці , до вересня 2025. Віза visitor до 2031 року
-
Можно податься находясь за пределами Канады с заграницы на продолжение OPW? Приехать планирую в апреле. К моменту рассмотрения может буду находиться уже в Канаде. Есть случаи кто так подавался? Адрес канадский указать могу. Одна миграционный консультант утверждает что уже одобряли продолжение тем людям кто подавался не находясь в Канаде. Но так ли это на самом деле..
-
Carleton U, Ottawa
-
Піду втоплюся у річці глибокій 😂
-
prepmyfuture.com/fr/anglais-communication-marketing Там щось біля 40 евро доступ на рік, практика всіх частин, compréhension дуже подібний до справжнього. Це, в принципі, вся моя підготовка до іспиту, цей сайт і книжка, здавала всі 4
-
-
Підкажіть, будь ласка, бо я щось трохи запуталась. Я оновила ворк перміт (на новий паспорт), тепер мені потрібно нову візу в новий паспорт. Чому всі відео про заповнення на візітор візу, якщо до цього в паспорті стояла мульті воркер. Чи я щось не там дивлюсь?