PR CUAET
-
Я так само відправила їм квитанцію на имейл про сплату послуг DHL 23 січня і з тих пір тиша🤔
-
І мені надзвичайно цікаво хто це такі ці «пільгові категорії»?
-
Ви повинні дотримуватися умов, які надсилають САМЕ вам у листі. Маєте право їх не дотримуватися. Ніхто нікого не заставляє дотримуватися надісланих вимог насильно
-
Всем спасибо за ответы и советы. Всем успеха.
-
можете самостоятельно прочитать про 186u www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/temporary-residents/foreign-workers/work-without-permit/authorization-work-without-work-permit-implied-status.html
-
Доброго вечора, Чи є опція здачі CELPIP на прохідний бал, для тих кому треба але здати не виходить.....
-
що це таке так як впливатиме на розгляд справи?
-
Дякую)
-
свободная форма от родственников и/или друзей. пр/гражданство тут совсем ни при чем. это люди, которые знают вашу семью и что у вас читая любовь, могут написать, что вы мимими и как они верят в то, что у вас большая чистая любовь. 2-3 письма достаточно, без фанатизма
-
Дякую за відповідь!
-
Rapid Response Operations Center Тобто операційний центр швидкого реагування
-
Я зовсім не розумію , як так скасували . Чому не перенесли на інші дати . Що за скотське відношення до людей . Тим паче зараз так важко їх зловити . Я б на вашому місці так би не залишила це. Треба писати і звонити їм , якщо це їх вина , то вони повинні надати інші .
-
Набагато раніше приходити навряд чи треба. Раніше черга на видачу паспорта рухалася повільніше, зараз за годину вони видають паспорти 25-35 людям. Швидко
-
Кто делал notes, подскажите что означает эта строка про rocc? неужто ли передали в secondary office? AIP нет. Primary Office:HM Vancouver Secondary Office:RROC
-
Я тільки документи зібрала, оплатила біометрію і фі і передумала
-
Добрий день всім! Підкажіть будь ласка чи потрібно бути раніше в Едмонтоні для отримання паспорту, чи багато людей зазвичай? На сайті вказані години прийому : ПН-ЧТ 16-17:00 та жива черга Дякую
-
Да уж… Ждать и ждать…. 😞
-
Чи можуть люди з Вінніпегу подати на паспорт в Оттаві?
-
По різному. Я вже чекаю 67 днів після порталу 1 на свій PR. Комусь 1-2 неділі . Хтось картки за тиждень отримує а хтось місяць
-
Доброго дня! Чи є тут вчителі молодших класів,хто завдяки цьому українському диплому отримав Левел 3 для дитячого садочку? Я знаю точно одну людину, хто отримала, та чи всім так можно? Чи то було раніше? Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
423020/466027
3 minutes ago