PR CUAET
-
Дякую за відповідь!
-
Rapid Response Operations Center Тобто операційний центр швидкого реагування
-
Я зовсім не розумію , як так скасували . Чому не перенесли на інші дати . Що за скотське відношення до людей . Тим паче зараз так важко їх зловити . Я б на вашому місці так би не залишила це. Треба писати і звонити їм , якщо це їх вина , то вони повинні надати інші .
-
Набагато раніше приходити навряд чи треба. Раніше черга на видачу паспорта рухалася повільніше, зараз за годину вони видають паспорти 25-35 людям. Швидко
-
Кто делал notes, подскажите что означает эта строка про rocc? неужто ли передали в secondary office? AIP нет. Primary Office:HM Vancouver Secondary Office:RROC
-
Я тільки документи зібрала, оплатила біометрію і фі і передумала
-
Добрий день всім! Підкажіть будь ласка чи потрібно бути раніше в Едмонтоні для отримання паспорту, чи багато людей зазвичай? На сайті вказані години прийому : ПН-ЧТ 16-17:00 та жива черга Дякую
-
Да уж… Ждать и ждать…. 😞
-
Чи можуть люди з Вінніпегу подати на паспорт в Оттаві?
-
По різному. Я вже чекаю 67 днів після порталу 1 на свій PR. Комусь 1-2 неділі . Хтось картки за тиждень отримує а хтось місяць
-
Доброго дня! Чи є тут вчителі молодших класів,хто завдяки цьому українському диплому отримав Левел 3 для дитячого садочку? Я знаю точно одну людину, хто отримала, та чи всім так можно? Чи то було раніше? Дякую!
-
Не знаю, як воно впливає на швидкість прийняття рішень щодо ПР, а ось при очікуванні візи по КУАЕТ ще до переїзду в Канаду мій чоловік отримав схвалення на візу від RROC за два тижні, в той час як ми з донькою чекали кілька місяців на схвалення з Лондона. Подавалися утрьох, звісно, одночасно
-
Це ви типу питаєте чи можна хабаря дати ?
-
Наскільки пам'ятаю до пільгових категорій відносяться багатодітні родини (3+ дітей), інваліди, родичі військових. Раніше туди ще входили вагітні але їх вже наче не приймають як пільгових.
-
Скажіть, а приблизно скіки займає часу from portal 1 until PR? І скіки бере щоб прийшла картка?
-
Скажіть будь ласка, скільки коштує продовження паспорту?
-
Я не спеціаліст то вже питання до сертифікованих спеціалістів ,але це як мінімум показує що справа рухається.
-
IRCC & CRA знает очень и очень много, куда больше чем вы думаете и еще больше о чем не говорит. Достаточно понимать, что даже после выдачи PR - проверка продолжается, и бывают случаи, что уже в статусе гражданина все откатывают назад. Тч если вы «купили справки» про ПТСР, или «я из оккупированного» региона, что на карте не найти - IRCC узнает. Пишите правду, тк даже «забыл, посчитал не важным» часто трактуется как «утаил с целью получить преимущество»
-
Co-op начебто тільки для студентів які навчаються, але буду намагатися, дякую!
-
ДЯКУЮ 🤗! А де в Торонто можна пройти біометрію?
12 Jan 2024, 17:45
423029/465981
4 minutes ago