PR CUAET
-
Мені така сама відповідь прийшла сьогодні, але трек номеру нема поки. Ви вже звʼязувалися з dhl?
-
а що робити якщо вже подалися на PR и ворк пермит закiнчуеться? и такий же лист, що робити?
-
А что у вас за обновления были в октябре?
-
Я не можу зрозуміти, а у вас вийшло на Стаді Перміт??? Якщо вийшло, то якого числа?
-
www.missionsafety.com/online-training-courses/forklift-operator-safety/
-
www.dnb.com/business-directory/company-information.oil_and_gas_extraction.ca.alberta.calgary.html
-
Пробачте не по темі, але як ви бачити прочитан імейл чи ні і що він висить в непрочитаних?
-
Підкажіть будь-ласка, чи Aor приходе одразу з біометрією?
-
Мабуть, по факту українського паспорта всім так ставлять. В мене те саме. Інфошерінг комплітед, криміналіті пассед, еліджибіліті та секюріті нот стартед
-
За останні два з половиною місяці я надіслала до консульства майже 100 повідомлень, на жодне не отримала відповіді. Та ж сама ситуація із дзвінками, на день я здійснювала до консульства понад 36 викликів,(звісно ж в конкретну годину прийому дзвінків), на жоден не отримала відповіді. Я боролась за свої скасовані талони як могла, єдиний вихід це поїхати на пряму до консульства і шукати там вирішення цього питання.
-
я делала недавно за один заход. все получилось
-
tradesecrets.alberta.ca/mytradesecrets/
-
Це реально дуже класний аргумент, я ніколи не думав в такому ключі. Дякую за гарну думку.
-
В Канаді 6 часових поясів, 2:50 це за яким саме часовим поясом?
-
Я впевнений що на офіційному сайті вони використовують мультифакторний аналіз кожного універа- від рівня цитованості в смі або наукових роботах до employability, купа різних факторів. Ну і звісно відомі алюмні, професура тощо. Тому рівень довіри саме до цього рейтингу особисто в мене - високий. Але ж звісно не тільки в університеті справа, не всі випускники Стенфорду і Йелю - генії та СЕО відомих компаній.
-
Так
-
Ось цей сайт ще дуже класний для підготовки
-
Всім привіт! Хто здавав у Торонто/поруч, порекомендуйте будь ласка локацію де більш менш було комфортно здавати і не купа людей. Вдячна за будь-яку підказку!
-
По інфошарінгу
-
У нас теж сама проблема(Canadian Experience class).Попередньо підраховували,то кількість балів були вищі.Але коли створили акаунт,то чомусь система показувала менше ніж було до цього.Тобто не врахували job offer and education degree.
12 Jan 2024, 17:45
423142/467947
17 minutes ago