PR CUAET
-
Ви подаєтесь на restoration of status?
-
Я думаю по суті так можна, ви ж всерівно вдома робите фото цього паспорту? То яка різниця де його вам сфотографують , аби добре сфоткали , я так думаю
-
Так якщо перечитати її повідомлення, то можно зрозуміти що вона не обговорювала незрозумілі схеми , навпаки їх осуджувала тому що вони ломають сайт. Вона мені порадила не вестись на них а чекати своєї черги, правила цієї гілки й кажуть що можно лише давати поради й говорити про тему гілки. Вона би могла мені допомогти наприклад але видалили її повідомлення.Ботам треба зробити поправки, бо покарання на 30 днів за те що він там щось недорозумів це too much
-
mcc.ca/credentials-and-services/pathways-to-licensure/pathways-for-international-medical-graduates/?fbclid=IwY2xjawIXsFhleHRuA2FlbQIxMQABHatvTvHVY48SyDUs5b4jeyNBt6fqRbEkHXWUapMmIQd9DVfGDkDnL9bGIA_aem_VJQW7D8GxxYWxz1D3Je37Q
-
Дякую)
-
Доброго вечора, підскажіть можливо продовжити ворк перміт по фото нового паспарта, якщо він виготовлений в Україні, але не доставлений до дипломатичної установи?
-
Та , подавався на продовження ворк перміту
-
Я сьогодні ввечері видалила свою попередню заявку на Study permit ( яку робила декілька днів) і створила все заново. Документи завантажила без проблем. Хтось в групі радив зробити все за один день. Дякую! (-; Я думаю, що саме в цьому і була проблема.
-
Так. Канадську адресу, телефон і тд.
-
Another one bites the dust...! Banned Tetiana. Reason: Грубе порушення правила #7 Шахрайство Повідомлення & учасника видалено з каналу
-
Tetiana [7146981126] заблоковано. Причина: Грубе порушення правила #7 Шахрайство Повідомлення & учасника видалено з каналу
-
Отримала сьогодні відмову у WP Причина: тому що додала паспорт у вигляді скріншоту з дії, тому що ще чекаю доставку свого паспорту (бачила таку пораду в чатах). Чи хтось знає мені потрібно буде заплатити за подачу на ворк перміт знову?
-
По фото з консульства - так. По фото з Дії - ні
-
Есть ли консультанты? Можно в личку вопрос задать? Пожалуйста
-
все залежить від офіцера який буде приймати рішення. є вже факт відмови - не спрацювало фото нового паспорта з Дії (також ще не доставленого до дипломатичної установи).
-
А якщо він дійсний і вже є, то в базі він також є , не дивлячись де він фізично знаходиться.
-
Дякую, Maria, за допомогу й консультацію. Можливо, мій негативний досвід допоможе іншим не робити таких помилок і подавати на евалюацію диплом кандидата наук, хоча він не є найвищим ступенем в Україні. Проте, була впевнена, що принаймні отримаю еквівалент PhD, а не «не пойми що».
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, цікаво, можливо хтось знає. Коли подовжувала WP в минулому році, внизу на WP не поставили CUAET, а написали "temporary resident status maintained as per r183(5)". Що це означає?
-
Дуже вам дякую!!!!! А я як рада…
-
Можна
12 Jan 2024, 17:45
423240/465905
about a minute ago