Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 772.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5513663946T Offline
    t5513663946T Offline
    Olha Olha
    wrote on last edited by
    Віза для початку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Марина
    wrote on last edited by
    У вас дитина з опікуном? Ця форма завіряється нотаріально, там де батьки українським нотаріусом, там де опікун має бути один з цих статусів лише або громадян або pr, і завіряється канадським нотіріусом
    1 Reply Last reply
    0
  • t480612452T Offline
    t480612452T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Вітаю! Думаю , що немає точної дати . Сама кожен день мониторю, поки що глухо
    1 Reply Last reply
    0
  • t499355081T Offline
    t499355081T Offline
    m!!!rra
    wrote on last edited by
    У когось також зараз проблема с сайтом ? Пише що сервіс не доступний спробуйте пізніше 🫥 вже нерви не витримують
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Peter
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! Я тут новачок, прошу поради. Потрібно забрати сина 15 років з України, зараз в 9 класі, для продовження навчання. Візи по Cuaet не було. В батька тільки WP. Що можливо зробити? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irisha
    wrote on last edited by
    Всім привіт) поділіться будь ласка досвідом як можна податися на продовження WP з новим закордонним паспортом з ДІЯ? Так як поки доставлять в Канаду, займає багато часу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Serhii
    wrote on last edited by
    Я зрозумів що діє дак там старий паспорт указаний,а пишуть щоб ні де не було відомостей про старий паспорт,може треба було ще раз медкомісію пройти на новий паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітаю, мене звати, Коновал Тамара, ліцензований імміграційний консультант, номер ліцензії R711465. 🌍 Моя основна спеціалізація це провінційні програми, експрес-ентрі, робочі візи та багато іншого. 🏫💼 Дуже багато досвіду зі стаді пермітами, postgraduate work permit, коммон ло та спонсорсвом партнерів. Протягом своєї кар'єри я допомогла багатьом заявникам у Манітобі, Альберті, та Онтарію і з радістю допоможу вам. Я також працюю з візами для батьків, супер-візами і допомагаю знайти найкращі рішення для вашої родини! 💕✨ Моя мета – зробити процес імміграції простим і зрозумілим для вас!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vadym
    wrote on last edited by
    Вітаю, мене звати, Коновал Тамара, ліцензований імміграційний консультант, номер ліцензії R711465. 🌍 Моя основна спеціалізація це провінційні програми, експрес-ентрі, робочі візи та багато іншого. 🏫💼 Дуже багато досвіду зі стаді пермітами, postgraduate work permit, коммон ло та спонсорсвом партнерів. Протягом своєї кар'єри я допомогла багатьом заявникам у Манітобі, Альберті, та Онтарію і з радістю допоможу вам. Я також працюю з візами для батьків, супер-візами і допомагаю знайти найкращі рішення для вашої родини! 💕✨ Моя мета – зробити процес імміграції простим і зрозумілим для вас!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Дуже дякую Вам за змістовну відповідь, хоча поняття не маю, чому мені таке написали. Приїхали по CUAET, подовжувала всім членам родини згідно однієї інструкції, всім ок, є відмітка CUAET, а у мене немає. Ще одне підтвердження, що інколи система дає збій. Єдине, я не дуже розумію, чи це ок, чи не дуже. Тепер би ще зрозуміти, як мені це прохання про "REMARK CUAET" донести? Вже написала explanation letter, в формі 5710 теж попросила..Сподіваюсь, цього буде достатньо? Підкажіть, будь-ласка :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t547375841T Offline
    t547375841T Offline
    DDK
    wrote on last edited by
    Интересно, можно ли в поданной в марте заявке сменить главного аппликанта. Боюсь, нынешнему с такими темпами обработки ничего не светит(. Кто-нибудь слышал о таких случаях?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    Віктор надіслав лінк, можете спробувати
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    З Дії не приймають. Можна спробувати взяти фото паспорта з консульства
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Ні, в тому і справа, що нічого немає. Я якраз зараз заповнюю заяву по собі на подовження WP і тому знову виникло це питання. Чесно кажучи, рік тому, не дуже звернула на це увагу, отримала подовження і була "щаслива".
    1 Reply Last reply
    0
  • t547375841T Offline
    t547375841T Offline
    DDK
    wrote on last edited by
    Досадно
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    t.me/prcuaet/19036/241864
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Деякі подавали аплікаціїї без родичей з пр, виходячи с того що рано чи піздно ті родичі пр отримають. А так щоб подати одну людину щоб потім змінити на яку небудь іншу, такого у чаті ще не було.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1679558460T Offline
    t1679558460T Offline
    Maria 🐆 Smotrytska-Karego
    wrote on last edited by
    В вас немає випадково AoR по економічним програмам ? Бо якщо є, навіть «куаетчикам» буде по 183(5). Якщо ж ні - може бути збій. Так, можна надсилати запит через форму, звісно. Проте на практиці не впевнена, що це спрацює. Бо так чи інакше IRCC треба буде тоді переробляти документ, а це новий бланк. Не думаю, що вони погодяться то робити безкоштовно
    1 Reply Last reply
    0
  • t541240476T Offline
    t541240476T Offline
    Catherine
    wrote on last edited by
    Вітаю! Підкажіть якщо не можеш зайти в свій акаунт на IRCC , як до них додзвонитися? Або як ще зв’язатися?
    1 Reply Last reply
    0
  • t756406169T Offline
    t756406169T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Можете спробувати замовити доставку. Це пришвидшить. І коли паспорт виготовлений то в консульстві він вже світиться. Тобто вони мають скан. Можна прийти до них або написати на мейл.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags