PR CUAET
-
Там де колись подавали аплікацію свою для CUAET
-
В який саме аккаунт ви не можете зайти? Їх декілька: IRCC Secure Account, IRCC Portal, PR Portal
-
я знаю, вже й 18 сьогодні було я 19 подавала, поки в очікуванні
-
Ну тогда 13 января подача 2024 года. Просто где-то месяц назад, заходил сюда и все беспокоились о том, что никому запрос на биометрию не приходит.
-
Дякую 🙏
-
Було вже 16.01)
-
Якщо проблема з доступом в аккаунт де подавались на куает, то тут потрібно подавати спеціальну вебформу: secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Technical/Form/83
-
Дякую, не знала цього … мучусь з тим старим акаунтом не перший тиждень
-
Якщо проблема саме з IRCC secure account, ви можете створити новий аккаунт і перетягнути туди заяву з вашого старого аккаунту
-
ви не підтягуєте а завжди створюєте нову аплікацію.
-
Крутяк Вадим) наконец ты создал эту ветку)
-
Тобто з нуля всіх членів родини можна додати? Не потрібно підтягувати до тих даних що були в тій аплікації?
-
так саме цей аккаунт. якщо не можете відновити пароль/ не можете ввійти - створіть новий аккаунт і подавайте свою аплікацію
-
Ще трошки)
-
Едмонтон
-
Заява на CUAET подавалась через IRCC Portal. Якщо ви хочете подати заяву на продовження CUAET WP вам потрібно зайти в IRCC Secure account.
-
Так і я не можу сюди зайти((( це ж треба для подачі на подовження ворк перміту?
-
слушна порада - зберегти копію аплікації на CUAET, адже при подачі на PR - бажано щоб всі дані збігалися. звіряти будуть все
-
Привіт . Підкажіть будь ласка, ми подали на продовження вп. Та в дітей термін паспортів до кінця року ( та до кінця перших пермітів) ми їм теж заповнили заявку на продовження і оплатили. Заявки відправили тиждень тому, та хочему додати також лист з проханням, щоб дітям дали нові перміти, з поясненням того, що ми будемо їм продовжувати паспорти за 2 місяці до кінця їх терміну. Хто вже так робив? Куди такий лист відправляти? На яку адресу? Онтаріо Дякую
-
так це був окремий портал. його не закрили, але подачу wp/sp звідти не подасте
12 Jan 2024, 17:45
423312/459744
about a minute ago