PR CUAET
-
Едмонтон
-
слушна порада - зберегти копію аплікації на CUAET, адже при подачі на PR - бажано щоб всі дані збігалися. звіряти будуть все
-
Привіт . Підкажіть будь ласка, ми подали на продовження вп. Та в дітей термін паспортів до кінця року ( та до кінця перших пермітів) ми їм теж заповнили заявку на продовження і оплатили. Заявки відправили тиждень тому, та хочему додати також лист з проханням, щоб дітям дали нові перміти, з поясненням того, що ми будемо їм продовжувати паспорти за 2 місяці до кінця їх терміну. Хто вже так робив? Куди такий лист відправляти? На яку адресу? Онтаріо Дякую
-
так це був окремий портал. його не закрили, але подачу wp/sp звідти не подасте
-
що цікаво вже є факти відмов по work permit через неправдиві дані. хоча людина вже не перший раз подається на wp. що це - помилка офіцера? чи програма скорочення міграції?
-
Сьогодні в 7.48 відкрилось 68 місьць в Торонто, та сайт заглючив(
-
Доброго дня. Я написав в профілі по EE СЕС що маю Job Offer. Я його маю і за ним працюю більше року. NOC 72601. TEER 2. Яле в мене OWP CUAET. В графі про LMIA вибрав що LMIA exempted by agreement between federal and provincial government. Чи можна було так робити ? Якщо ні, тоі навіщо тоді OWP сам по собі коли тільки LMIA потрібен? Дякую за пояснення заздалегідь.
-
це із серії - сусідка сказала. кожен випадок індивідуальний
-
Треба знати що і як було подано, в чому полягає неправдивість данних, і т.д. Відмова за неправдивість данних тягне за собою misrep finding. Не кожна неправдива інформація буде дорівнювати «misrepresenting or withholding material facts relating to a relevant matter that induces or could induce an error in the administration of this Act» (помилка в імені або прізвищі, не повна назва компанії де працювали, не точна назва міста народження, і т.д.)
-
Вітаю, вельмишановні добродої! Звернутися до Вас з величезним проханням ДОПОМОГТИ!!! Ми ( я, чоловік, син 8 років) - українці, вперше виїхали за межі України, прилетіли в Канаду 26.12.24р. У паспортах наших стоять «візітор», але ми мріємо жити в Канаді постійно. Нам в аеропорту не видали ворк перміт, офіцер сказав, що з 25.12.24р. він вже немає таких повноважень і що треба подати заявку онлайн до 31.12.24р., оскільки ми приїхали по програмі кювет. Ми так і зробили, подали! Мені вже прийшов ворк перміт, дитині нема відповіді, а чоловікові - відмовили! Відмова полягає у тому, що треба було прилетіти до 31.03.24р., що він вже не має права взагалі заповнювати цю заявку((( Але нас не допустила б система до заповнення даної заяви, якби ми діяли не по програмі!!! Ми написали лист- звернення, що все ж таки згідно програми кювет ми вʼїхали в Канаду і подали заявку згідно вимог ( доповнень)! Прийшла знову відмова…. ЯК НАМ БУТИ???? Писати знову звернення??? Чи подавати заявку чоловікові нову ??? Але ж чи зможемо подати нову до 31.03.25р., якщо у нього в паспорті «візітор»? А з 1 січня, я так розумію, що подаються лише на продовження ворк перміт?!!!??? Ми в розпачі!!!! Як бути???