PR CUAET
-
Вітаю, вельмишановні добродої! Звернутися до Вас з величезним проханням ДОПОМОГТИ!!! Ми ( я, чоловік, син 8 років) - українці, вперше виїхали за межі України, прилетіли в Канаду 26.12.24р. У паспортах наших стоять «візітор», але ми мріємо жити в Канаді постійно. Нам в аеропорту не видали ворк перміт, офіцер сказав, що з 25.12.24р. він вже немає таких повноважень і що треба подати заявку онлайн до 31.12.24р., оскільки ми приїхали по програмі кювет. Ми так і зробили, подали! Мені вже прийшов ворк перміт, дитині нема відповіді, а чоловікові - відмовили! Відмова полягає у тому, що треба було прилетіти до 31.03.24р., що він вже не має права взагалі заповнювати цю заявку((( Але нас не допустила б система до заповнення даної заяви, якби ми діяли не по програмі!!! Ми написали лист- звернення, що все ж таки згідно програми кювет ми вʼїхали в Канаду і подали заявку згідно вимог ( доповнень)! Прийшла знову відмова…. ЯК НАМ БУТИ???? Писати знову звернення??? Чи подавати заявку чоловікові нову ??? Але ж чи зможемо подати нову до 31.03.25р., якщо у нього в паспорті «візітор»? А з 1 січня, я так розумію, що подаються лише на продовження ворк перміт?!!!??? Ми в розпачі!!!! Як бути???
-
через web form secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Вітаю, вельмишановні добродої! Звернутися до Вас з величезним проханням ДОПОМОГТИ!!! Ми ( я, чоловік, син 8 років) - українці, вперше виїхали за межі України і одразу ж прилетіли в Канаду 26.12.24р. У паспортах наших стоять «візітор», але ми мріємо жити в Канаді постійно. Нам в аеропорту не видали ворк перміт, офіцер сказав, що з 25.12.24р. він вже немає таких повноважень і що треба подати заявку онлайн до 31.12.24р., оскільки ми приїхали по програмі кювет. Ми так і зробили, подали! Мені вже прийшов ворк перміт, дитині нема відповіді, а чоловікові - відмовили! Відмова полягає у тому, що треба було прилетіти до 31.03.24р., що він вже не має права взагалі заповнювати цю заявку((( Але нас не допустила б система до заповнення даної заяви, якби ми діяли не по програмі!!! Ми написали лист- звернення, що все ж таки згідно програми кювет ми вʼїхали в Канаду і подали заявку згідно вимог ( доповнень)! Прийшла знову відмова…. ЯК НАМ БУТИ???? Писати знову звернення??? Чи подавати заявку чоловікові нову ??? Але ж чи зможемо подати нову до 31.03.25р., якщо у нього в паспорті «візітор»? А з 1 січня, я так розумію, що подаються лише на продовження ворк перміт?!!!??? Ми в розпачі!!!! Як бути???
-
Вам потрібна кваліфікована допомога. зверніться до міграційного адвоката/консультанта. зокрема рекомендую - Ostap Bosak @OstapBosak
-
"((( Але нас не допустила б система до заповнення даної заяви, якби ми діяли не по програмі!!!" - Це не так. Система дозволить вам податися на work permit, навіть якщо ви не відповідаєте вимогам. Просто буде відмова. Для вас зараз вихід (оскільки саме ви отримали Work Permit) - шукати роботу, на основі якої ваш чоловік матиме змогу податися на Spousal Open Work Permit. Вимоги до роботи/професіЇ, які підпадають під цю категорію, є на офіційному сайті IRCC. Загугліть "IRCC spousal work permit"
-
Привіт, чи хтось знає чи можуть консульства між собою передати паспорт? Тобто умовно чи був у когось досвід оформлення в одній країні а консульство передало іншому консульству іншої країни?
-
Може є в когось електричний код Квебеку? Потрібно для підготовки до екзамену