PR CUAET
-
Все вірно
-
Номер заявки ви отримали разом з аор. А очікування на біометрію після оплати 4 місяця це звичайний процесс. Інше діло що у вас мав би бути пр на руках або хоча би еліджибиті як у решти 31 жовтня.
-
Мне кажется это в ветку WP
-
Точно 😯 Окей, тоді точно економік, бо ми заплатили за федеральний 3к з чимось за двух
-
Дякую)
-
Добре хоч вже якийсь рух почався
-
ну пропустили типу як Катерину. на eligibility вони довго чекали. але не думала, що за жовтень 2023 ще досі без аор
-
Дякую
-
Просто коли будете заповнювати рапорт, вкажете що ви почали працювати фул тайм і дату з якої ви почали працювати. Ну і далі вам система сама дасть кілька додаткових запитань, а потім напише, що так як ви найшли фул тайм роботу, ви більше не підлягаєте вимогам для отримання ЕІ, тому ваш файл буде закрито і більше рапортів заповнювати не потрібно
-
Друзі, вівторок, хто вже з екопр? Діліться інформацією
-
дві за 18 було вже
-
Пропустили той тиждень
-
Так вони ж взагалі спочатку пропустили 30 жовтня - і перші дні листопада
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, перекладача для довідки про несудимість з польської мови на англійську. Дякую
-
нічого собі, сильно. а Макс казав, що чого ми критикуємо їх.
-
Я не бачила саме консультантів які кажуть подавайтеся не будучі в Канаді. Ви спілкуєтеся явно не з консультантом.
-
Я тоже подавал 5 ноября вроде бы, мне только ВП дали до конца паспорта а AOR я ещё не получал, паспорт до 5 мая
-
Можна залишити yes на питання про офер, але NO на питання чи є він LMIA / LMIA exemption В вас же є офер? Тоді пишіть він є, але він не є valid = under LMIA / LMIA exemption work permit. Себто ваш офер вам може дати максимум стаж, але не додаткові 50/200 балів
-
Подача вже на номінацію. Я створила еоі на початку листопада, запрошення на подачу аos отримала 27 листопада, замабмітила анкету 1.12. Зараз вже розглядають заявку.
-
😵💫
12 Jan 2024, 17:45
423550/474652
2 days ago