PR CUAET
-
Питання чи ви саме проживаєте наразі в Канаді - нема. Але ж в анкеті ви вказуєте адресу проживання. Я не знаю, скільки часу ви провели/проводите в Канаді. Якщо ви більшість часу в Канаді і кудись на декілька днів виїхали - це одне. Але якщо за рік /півтора ви прожили в Канаді 4-5 місяців, виїхали і вже кілька місяців не живете і Канаді, але зазначили саме канадську адресу, то невідомо, як до цього поставиться офіцер. Бо доступ до перетину кордону вами він має. Може розцінити як приховування інформації/надання недостовірної інформації.
-
Питання не до мене, просто скажу що ми так робили для OINP з канадським роботодавцем
-
Напишу свій прогресс і деякі деталі по паспорту. “Sharing is caring” як то кажуть. >Намагався взяти аппойнтмент в Едмонтоні ще з Грудня якщо не з Листопада. З початку січня стояв в онлайн черзі - 0 результату. >У кінці Січня Маючи резиденцію в Іспанії, взяв без проблем аппойнтмент у посольстві україни в Іспанії - хоч на завтра бери, слотів повно. Підготував все, перевірив резерв+ що все працює. (Доречі хто виїздив легально, то є сенс перевірити резерв плюс - у мене знято з обліку, у знайомого знайомого хоча він і не служив ніколи, а в резерві вказано що служить і вже якийсь сержант чи лейтенант - отакої🤪.) >Взяв аппойнтмент, всі документи, приїхав і тут резерв оновили і щось додаток перестав показувати QR код - країна у смартфоні ж да. >Прийшов в посольство і мене шлють куди подалі без актуального QR коду. >Тремтячими руками через купу спроб, через другий смартфон(бо якщо робити з одного, то при переході в дія підпис, сесія в браузері крашиться) через портал дія витягую військово-обліковий документ. Просто чудо якесь. >Показую той документ і сенйора бюрократ українського посольства не вірить своїм очам - знято з обліку. Уходить, щось уточнює, потім знову уточнює, «а як це так що вас знято з обліку?» Через добрих пів години і купу уточнень вона таки приймає мою заяву, робить фото, знімає пальчики і видає папірець що мої документи на другий закордонний паспорт прийняті. Важливо: якщо ваш паспорт ще дійсний і в ньому маєте візу і він вам треба для подорожей - скажіть це при подачі на другий і заповніть додаткову заяву. Інакше - пробивають ваш паспорт і забирають. І майте всі необхідні документи які вказані на сайті саме вашого посольства/консульства. Бо деякі їдуть в іншу країну щоб отримати відмову бо вони там не мають ніяких документів. Взагалі стільки нещасних людей як в посольстві України я давно не бачив в одному місці. Більшість приходить і у них не працюють сайти щоб взяти аппойнтмент чи дія не логінится, вони то відчайдушно показують працівникам посольства а ті нічим не можуть допомогти. Просто більшість хто прийшов, уходять ні з чим…
-
Дякую 👍
-
Буде дуже цікаво якщо мамі прийде запит на біометрію коли вона в гості приїде в кінці травня . Типу перетин кордону і офіцер може тицьнути якусь кнопку 🤪І тоді в Калгарі треба буде проходити їй
-
Марія, підскажіть будь-ласка: всі колишні роботодавці відмовляються писати в reference letter робочі обовʼязки. Тобто на офіційному бланку буде все окрім цього (посада, дати роботи, фул тайм, зарплата, кількість годин). Це по ходу в Польщі якась легальна штука в корпо, бо всі HR з різних компаній в один голос кажуть ні. Чи буде окей взяти reference letter офіційний без обовʼязків, написати letter of explanation, де додати переписку з Hr де вони відмовляються додавати обовʼязки, і взяти просто розписку від колишніх менеджерів з підтвердженням обовʼязків але як фіз особа (не на фірмовому бланку)? Контракти, виписки з банку все це можемо додати. Питання саме в обовʼязках і як їх підтвердити. Можемо від 2 людей з компанії взяти такі «приватні референси», типу від колишнього менеджера і колеги з якою працював. Буду безмежно вдячна за відповідь!🙏🏻
-
Добрый день Подскажите пожалуйста, портал 2 когда приходит какая процедура подтверждения что мы в Канаде Нужно заходить к себе на аппликацию?
-
Согласен, но при прошлых подачах на WP который в том числе включал подачу по CUAET у меня не дозапрашивали уточнение по милитари.