PR CUAET
-
Зараз вже за кермом. Можу зробити у вечір, але що це змінить?
-
подаваася в січні - дозапрос по мілітарі був. та й бачу, він зараз обовязково приходить усім чоловікам
-
Дякую 👍
-
Буде дуже цікаво якщо мамі прийде запит на біометрію коли вона в гості приїде в кінці травня . Типу перетин кордону і офіцер може тицьнути якусь кнопку 🤪І тоді в Калгарі треба буде проходити їй
-
Марія, підскажіть будь-ласка: всі колишні роботодавці відмовляються писати в reference letter робочі обовʼязки. Тобто на офіційному бланку буде все окрім цього (посада, дати роботи, фул тайм, зарплата, кількість годин). Це по ходу в Польщі якась легальна штука в корпо, бо всі HR з різних компаній в один голос кажуть ні. Чи буде окей взяти reference letter офіційний без обовʼязків, написати letter of explanation, де додати переписку з Hr де вони відмовляються додавати обовʼязки, і взяти просто розписку від колишніх менеджерів з підтвердженням обовʼязків але як фіз особа (не на фірмовому бланку)? Контракти, виписки з банку все це можемо додати. Питання саме в обовʼязках і як їх підтвердити. Можемо від 2 людей з компанії взяти такі «приватні референси», типу від колишнього менеджера і колеги з якою працював. Буду безмежно вдячна за відповідь!🙏🏻
-
Добрый день Подскажите пожалуйста, портал 2 когда приходит какая процедура подтверждения что мы в Канаде Нужно заходить к себе на аппликацию?
-
Я прожил 8 месяцев в Канаде и 4-5 месяцев до марта-апреля планирую отсутствовать. Как бы больше половины года прожил, не знаю
-
А в мене якраз навпаки.
-
Согласен, но при прошлых подачах на WP который в том числе включал подачу по CUAET у меня не дозапрашивали уточнение по милитари.
-
@runahood [498356541] попереджений (1 з 3). Причина: правила #3 Повідомлення видалено
-
User Maryna has 1/3 warnings; be careful! Reason: Порушення правила #3 Повідомлення видалено
-
Дата є ? Можете зробити скрін gc key?
-
так
-
А де її зробити? Подаватися на сайті?
-
Теж дуже за це хвилювались, бо там ще і та фірма переїхала.. також дуже сподіваюсь що на федеральному з цим проблем не буде, хоча хто зна Але то і іншого виходу немає, тому так робити думаю точно краще ніж нічого
-
Temporary Resident Visa - TRV
-
Update по другій нашій заявці: Подача 18.01.24 АОР та запит на біометрію 11.02.25
-
Дякую! Надіюсь проблем не буде на федеральному рівні! Ми закритий WP теж отримали просто прикріпивши імейл від колишнього менеджера )) от трохи хвилююсь за EE. Не знаю що ще можна додати щоб себе максимально перестрахувати.
-
А что там сложного, если служил написать, не служил тоже написать. В чем загвоздка отказа может быть при ссылке на милитари?
-
Ок.Після 5 скину
12 Jan 2024, 17:45
423752/461702
3 minutes ago