PR CUAET
-
Дякую! І вам!☺️🤞🏼
-
Успіху вам🤞🏼
-
Дякую, @OstapBosak !
-
Люди привіт я нещодавно в Канаді, а скажіть це правда що ПРи будут давати українцям скоро ? Так казали довго про це
-
І в нас взагалі банк змьорджився з іншим і там хаос. І менеджери за рік мінялися 5 разів і ніхто вже не працює в колишньому банку. Тому там будемо певно просити від 3х людей різних підтвердження 😅
-
у многих мужчин запрашивают детали военской службы или обьяснение, почему не служил
-
Я не думаю что они в базе данных видят адреса проживания
-
Я хотіла спочатку просто додати диплом бакалавра, а потім вже зробити апгрейт все разом, спеціаліст та бакалавр для course by course.
-
Для ПР інша біометрія.
-
Parents, grandparents, other
-
Вітаю. По якій ви програмі?
-
А може бути таке що не потрібна їм нова біометрія? Мама здавала останній раз у 2019 на візітор візу
-
Ну бажано читати, і одразу знайдуться відповіді на питання. Тим паче це не 100 повідомлень читати
-
Address: Unit 327 9707 110 St. NW Edmonton, AB, T5K 2L9 E-mail: gc_cae@mfa.gov.ua
-
Подскажите, пожалуйста, когда писали на форму, вы указывали в 'What application did you submit?' -> Humanitarian and Compassionate?
-
а чому можуть бути порушення?
-
Спасибо, я все не читаю
-
Довго це скільки? Моїй доньці через 5 з гаком місяців апрув прийшов
-
Дякую
-
Там проблема що супервайзер не може підтвердити зарплату і дати роботи офіційно, бо то має HR, а HR відмовляється обовʼязки підтверджувати 🫠нас як мʼячик перекидають від одного до іншого. Супервайзер каже що на офіційному letterhead підтвердити не можу, не маю юридичної сили то роботи. Тобто жоден не може дати повний список що треба. 😭 Що таке JD? Тобто просто розписки від менеджерів в приватному порядку буде не достатньо?
12 Jan 2024, 17:45
423779/462157
less than a minute ago