PR CUAET
-
Підібрали для вас кілька слів, які підвищать бал з тесту CELPIP🤩🤩 Пиши речення зі словами ⬇️
-
яких родичів?
-
А я так сподівалась....
-
Мой апдейт Подача 21.12.2023 Biometrics 27.08.2024 AOR 11.02.2025
-
Всім привіт, а кого з чоловіків закінчується паспорт та хто не може звичайним образом зробити новий, як можно подовжити термін дії ворк перміт, хто вже робив таке, відгукнуться...
-
Всім привіт! Порадьте імміграційного консультанта по програмі спонсорства родичів. Дякую!
-
AOS non EE Подача на фед. 07.04.2024 FD 05.11 P1 19.11 P2 22.11 eCoPR 11.02.2025
-
Діти ще малі? Не дорослі, які вже закінчили школу? Дітям і без Ukraine 2022 можна (візитор рекорд, стаді перміт), і після 31 березня. Швидко - не обов'язково протягом тижня. І зараз люди по кілька місяців чекають. Якщо подастеся знову, то час відліку знову почнеться з нуля
-
Ладно, разберусь потом. Детали при подаче на визу куает был срок службы, тут наверное так же должно быть
-
Строки дружини менi бiльш подобаються
-
@Catcorporation2024 Доброго дня, я ІТ фахівець і працюю віддалено по Гіг-контракту весь 2024 рік. Мені треба декларувативсю зп по цьому контракту і платити податки ще й в канаді? Дякую
-
Так. В other.
-
Так не приймають заявки в 2025... Але є гілка по мігр консультантам. Там багато контактів.
-
Але всеодно, може хто може порадити консультанта?
-
Тобто, якщо у мене у WES написано Earned doctorate, то це рахується, як PhD? І ще підкажіть, будь ласка, цей документ Wes має термін придатності? Дякую
-
А біометрія чи щось інше вже були?)) чи це перший апдейт аплікації?
-
Підкажіть будь-ласка🙏, у доньки ворк перміт виданий був аеропорту.
-
gazette.gc.ca/rp-pr/p1/2025/2025-01-04/html/notice-avis-eng.html
-
Я на сайті такої інформації не бачила Немає статусу, що призупинили
-
Дякую ❤️
12 Jan 2024, 17:45
423836/468379
4 minutes ago