PR CUAET
-
Підкажіть, будь-ласка, скільки часу ви чекали на федеральному етапі?
-
Подскажите, пожалуйста. Справка о несудимости из Польши. Там есть пункт: 11. Wskazanie postępowania, w związku z którym zachodzi potrzeba uzyskania informacji o osobie. Что правильно написать? Спасибо за ответ.
-
Підкажіть, будь ласка, може хто знає відповідь. Я отримав SIN у березні 2023, був у Канаді 3 неділі. Приїду до Канади знову у березні 2024 і хочу спробувати залишитись та отримати ПР. Чи маю я сплачувати податки у Канаді за 2023 рік? Чи може мені треба подавати якусь, типу, нульову декларацію?
-
Это значит что у вас отпуск а если вы просто уехали то значит на каком основании вам выдали номинацию?
-
Проще онлайн заказывать через профиль зауфаный там просто три пункта из каких баз нужна информация и справка через неделю у вас
-
Вам тут нужно указать причину для чего вам это нужно
-
Простите я только понял вы на стадии заказа справки
-
Якщо срок дії закінчився, і це не третій паспорт,пишеш заяву, пробивають дірку і забираєш.
-
Останнє завдання розраховане на рівень 8+ десь, хоча я здав на 7 читання, я там не дуже багато зрозумів і це нормально. Це робиться для того , щоб перевірити тих, хто хоче отримати високі бали.
-
А що ви очікуєте ?? Це ж подалися на PR а не на звичайну візу. По інших програмах люди очікували підтвердження близько року. Тому немає смислу хвилюватися, пройшло ще дуже мало часу щоб отримати відповідь.
-
Також ще питання маю: якщо я проходив медогляд 1 рік тому, потім поїхав з Канади, то чи треба мені знову проходити медогляд? Весь цей час знаходився в ЄС.
-
16.11 подали 15.01 номінація Не переживайте , вже скоро 🙏🏻
-
😅, Я згода, але ж в документі ровно половина текста на іншій мові та печатка одна, і не на англійській. При сильному бажанні можна прискіпливо на це подивитися)..., не на нашу користь. А це плюс час на доопрацювання пакета, який краще не марнувати. Але ж я Вашу думку почула. Дуже Вам дякую за поради!
-
А що, можна якось можна самому перевірити чи пройдений медогляд?
-
Відпустка це тиждень чи два, точно не знаю Але на кілька місяців ні Я питала у констульанта, бо маю такий самий план, сказали вже після отримання пр їхати на кілька міс Бо якщо в процесі розгляду перевірять чи працюєте ви, а вас вже немає кілька міс, можуть виникнути проблеми Але це за шо купила, за то і продаю Я не консультант)
-
Так потрібно з кожного мінімум 4 або 5. Середній бал може бути для навчання чи роботи інколи потрібний
-
3 міс саме ПР? Федеральний рівень після номінації?
-
Це все я розумію, але як тільки програма відкрилась вони так жвавенько почали розгляд справ, що зʼявилася надія, що ті чутки що українці і надалі будуть в приоритеті, не просто чутки, а дійсно так і є, але на жаль 😞
-
Так
-
Поняв , чекаєм 🤞)
12 Jan 2024, 17:45
42390/404466
about a minute ago