PR CUAET
-
Это я привел как пример. И цена билета тут не имеет значения. Есть семейные обстоятельства котором сложно приехать в марте. И в апреле как вам запомнилось 1 числа.
-
Вони ще відповідають на е мейл, можете написати свої питання прямо в консульство, матимете чітку відповідь саме на свою ситуацію. Мені відписали вони на наступний день.
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/prodovzhennya-terminu-diyi-zakordonnogo-pasporta
-
Судя по ответам тут у большинства людей срок действия трп скоро истечёт, а есть ли смысл подавать на трп + вп при условии, что ещё в запасе год? И как при подачи онлайн на вп тогда писать в письме
-
Подавали на ворк перміт і трп поштою От прийшли вчора ці 2 листа Ні паспорт закінчується в лютому 15 і wp також
-
Почитайте чат с его создания, в нем люди задавали похожие вопросы. Прочитав чат вы сможете иметь полное понимание всего процесса.
-
Молодший спеціаліст. Чула, що є якесь навчання за 8 місяців. Звісно, що англійська потрібна висока.
-
Шкода. Може вийде додзвонитись. А може ще напишуть. Всяке буває. Судячи з інфо на сайті, тільки за 2місяці до закінчення паспорта продовжать.
-
Поняла Чекаємо
-
Теоретично - не факт. Хоча відмови на тому етапі хіба якщо inadmissible (кримінал наприклад)
-
Доброго дня. Знову пишу, подалась на новий паспорт в кінці січня, бачу він вже є в дії. Написала в консульство де подавала і попросила чи можуть скинути скрін паспорту, щоб я встигла податись на робочу візу до кінця березня. Сказав консул що це можна зробити лише коли паспорт буде в них. Не знаєте що ще можна зробити або куди написати щоб отримати скрін швидше? Дуже дякую
-
заполнить милитари форму, указать N/A. + военный билет с переводом + письмо пояснение, почему не служил
-
🫠ох і ох
-
🥲🥲🥲 тобто якщо є еліджібіті, не факт що буде піар
-
Навіть Approved in Principle в квоти не попадає. Ви стаєте частиною квоти коли отримуєте Копр
-
Вчора була в консульстві - навіть на день раніше не продовжують, рівно за два місяці до кінця паспорту тільки. На новий паспорт тільки його присутність, з 12 років беруть відбитки пальців та з 14 підпис його особистий
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось знає: а мене диплом виданий двома мовами, - українською та англійською, чи треба замовляти переклад англійською додатково через WES, враховуючи що печатка на дипломі українською, не переведена?
-
TRP подается когда у вас вот-вот закончится паспорт либо уже закончился. В чате многие люди подавали раньше и им пришел отказ из-за того что паспорт все еще действует.
-
((( шкода
-
Ага, знаю нескольких людей, которые на момент admissibility check получили отказ из-за состояния здоровья. Некоторые заболевания - это excessive burden on здравоохранение, и даже с eligibility можно не получить pr.
12 Jan 2024, 17:45
424114/467027
5 minutes ago