PR CUAET
-
Шкода. Може вийде додзвонитись. А може ще напишуть. Всяке буває. Судячи з інфо на сайті, тільки за 2місяці до закінчення паспорта продовжать.
-
Поняла Чекаємо
-
Теоретично - не факт. Хоча відмови на тому етапі хіба якщо inadmissible (кримінал наприклад)
-
Доброго дня. Знову пишу, подалась на новий паспорт в кінці січня, бачу він вже є в дії. Написала в консульство де подавала і попросила чи можуть скинути скрін паспорту, щоб я встигла податись на робочу візу до кінця березня. Сказав консул що це можна зробити лише коли паспорт буде в них. Не знаєте що ще можна зробити або куди написати щоб отримати скрін швидше? Дуже дякую
-
заполнить милитари форму, указать N/A. + военный билет с переводом + письмо пояснение, почему не служил
-
🫠ох і ох
-
🥲🥲🥲 тобто якщо є еліджібіті, не факт що буде піар
-
Навіть Approved in Principle в квоти не попадає. Ви стаєте частиною квоти коли отримуєте Копр
-
Вчора була в консульстві - навіть на день раніше не продовжують, рівно за два місяці до кінця паспорту тільки. На новий паспорт тільки його присутність, з 12 років беруть відбитки пальців та з 14 підпис його особистий
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось знає: а мене диплом виданий двома мовами, - українською та англійською, чи треба замовляти переклад англійською додатково через WES, враховуючи що печатка на дипломі українською, не переведена?
-
TRP подается когда у вас вот-вот закончится паспорт либо уже закончился. В чате многие люди подавали раньше и им пришел отказ из-за того что паспорт все еще действует.
-
((( шкода
-
Ага, знаю нескольких людей, которые на момент admissibility check получили отказ из-за состояния здоровья. Некоторые заболевания - это excessive burden on здравоохранение, и даже с eligibility можно не получить pr.
-
Тоді вам потрібно довести що ви з ним у шлюбі. Спільне житло, рахунки, поїздки..
-
У всіх різна думка. Я думаю навіть у офіцерів різні на це думки. Для мене це + коли є нова інформація, бо у людини йде розвиток тут; а хтось казав- недуже.
-
t.me/offertach
-
Чекаю 7 місяців, нок не памʼятаю , retail management, код отримали через тиждень після подання, поки новин немає, є новини може в когось? І скільки Максимально чекати доведеться?😩
-
Подавайтесь на продление WP по CUAET по обычной процедуре, если у вас еще WP не продлен до конца срока действия паспорта.
-
Попробуйте обновить сейчас резерв, хотя 99% покажет то что в обериге полученном через дия портал. На фейсбуке писали что мол статус должен быть обязательно зелёный чекмарк "обновленно вовремя". Это туфта. Нет такого требования.
-
1. Ні. 2. Можна одночасно подовжити і подати на новий. 3. Потрібно бути особисто якщо старше 12 років.
12 Jan 2024, 17:45
424121/466032
less than a minute ago