PR CUAET
-
Вчора була в консульстві - навіть на день раніше не продовжують, рівно за два місяці до кінця паспорту тільки. На новий паспорт тільки його присутність, з 12 років беруть відбитки пальців та з 14 підпис його особистий
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось знає: а мене диплом виданий двома мовами, - українською та англійською, чи треба замовляти переклад англійською додатково через WES, враховуючи що печатка на дипломі українською, не переведена?
-
Тоді вам потрібно довести що ви з ним у шлюбі. Спільне житло, рахунки, поїздки..
-
У всіх різна думка. Я думаю навіть у офіцерів різні на це думки. Для мене це + коли є нова інформація, бо у людини йде розвиток тут; а хтось казав- недуже.
-
t.me/offertach
-
Зато Nadia S не поняла. И да. Я так и не понял что вы все миграционные консультанты возможно, или по крайней мере себя позиционируете так или считаете специалистами как я понял и не следил кто именно отвечает на мои вопросы и знаете друг друга все за столько лет. Тут вроде бы несколько сот людей в чате сидят. А я в первый раз решил всех поспрашивать. Подписались бы. Или со временем пойму кто есть кто. А то не пойму ведь от кого ответ получаю
-
Де мій паспорт, слиш Трюдо?)