PR CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка, може хтось знає: а мене диплом виданий двома мовами, - українською та англійською, чи треба замовляти переклад англійською додатково через WES, враховуючи що печатка на дипломі українською, не переведена?
-
Тоді вам потрібно довести що ви з ним у шлюбі. Спільне житло, рахунки, поїздки..
-
У всіх різна думка. Я думаю навіть у офіцерів різні на це думки. Для мене це + коли є нова інформація, бо у людини йде розвиток тут; а хтось казав- недуже.
-
t.me/offertach
-
Зато Nadia S не поняла. И да. Я так и не понял что вы все миграционные консультанты возможно, или по крайней мере себя позиционируете так или считаете специалистами как я понял и не следил кто именно отвечает на мои вопросы и знаете друг друга все за столько лет. Тут вроде бы несколько сот людей в чате сидят. А я в первый раз решил всех поспрашивать. Подписались бы. Или со временем пойму кто есть кто. А то не пойму ведь от кого ответ получаю
-
Де мій паспорт, слиш Трюдо?)
-
Підкажіть будь ласка, якщо немає криміналу, а є в чоловіка строкова служба, а потім з лютого по грудень 2022 пішов добровольцем, в грудні 2022 приїхав до нас, то може бути відмова? Те що триває ретельна його перевірка я розумію це з ноутсів. І скільки може тривати така перевірка? Дякую
-
P2 Nov 5 Nov 7 Nov 9 Nov 14 Nov 18 x 8 Nov 19 x 4 Nov 20 x 7 Nov 25 Nov 21 x 4 Nov 22 Nov 27 x 2 Nov 28 x 2 Nov 29x 2 Dec 18 Dec 20 Dec 27 Jan 06 Jan 27 40
-
Доброго дня , питання : Якщо мені потрібно прикріпити документи до анкети на WP( мед форми , виписки та інші ) з України , чи підійдуть переклади та завірення нотаріусом в Україні? Чи треба тут робити переклад фотокопій та завірять ? Дякую за допомогу