PR CUAET
-
Давайте не розводити флуд і не писати свої здогадки
-
Добрый день, при подаче на продление work permit еще на 3 года для мужчин нужны какие то дополнительные документы, которые не требуются от женщин - касательно службы в армии или еще что то в этом роде? Хотим заранее собрать документы или заказать переводы…
-
Не хочу сеять панику, приятеля отправили на обширную проверку по какой-то причине. Кучу обращений к депутатам, все что только можно - и только спустя 2 года начались движения. Ирсс депутату и адвокату ответили что когда аппликация уходит в углубленную проверку, то они могут ей заниматься сколько хотят, у них нет сроков. (Ну, как и в этой программе, простому эта практика не нова и не удивительна). Надеюсь вас это обойдет стороной и скоро получите апдейт.
-
Другий варіант - це робити паспорт чоловікові, вам працювати фултайм і по спеціальності зі списку, тоді чоловік зможе подати на загальних основах після 31 березня, коли отримає новий паспорт
-
Сміх сміхом, але нам так одна власниця КУАЕТ казала. За її інфо ця процедура проводилась лише в аеропорту Вінтерпегу, 2022 рік))
-
Мені казали якщо багатодітні то приймають
-
Зараз ведеться підготовка до вебінару. Плануємо на першу половину Квітня. Про точну дату буде повідомлення заздалегідь. Щоб отримати гарний результат, будь ласка залиште запитання тут. З тегом #запитання
-
Чи літав хтось робити паспорт а Європу ?якщо так скільки по часу виготовлення термінового? pasport.org.ua/centers
-
Я досилаю. Мені це нічого не коштує . Гроші за це не беруть
-
Чому? Просто у людей міг бути ворк до 25, 26 років. В запитанні тільки до 27
-
Доброго дня, можливо це питання вже було. Але підкажіть будь ласка чи після подачі на PR по family reunification, статус змінюється до отримання AOR? Подалась на початку червня 2024, статус submitted як був так і є. Дзвонила декілька разів на ircc call center , кожен раз різна інформація від різних агентів. Один взагалі сказав, що заявка напевне загублена в системі. А інший потім це спростував.
-
Вітаю! Підкажіть на рахунок форми Т2200. Працюємо з дружиною віддалено з дому. Роботодавці сказали що можуть заповнити цю форму на компенсацію на роботу з дому (як свій офіс) та утілітіс, але мені сказав бухгалтер що не радить це робити бо CRA дуже прискіпливо до цього ставиться, але пояснити реально в чому проблема так і не пояснив. Не розумію в чому проблема може бути, якщо постійно працюю віддалено. Дякую