PR CUAET
-
Вітаю, а якщо персона self-employed, ніякого оферу не треба, можна виїзджати з Канади?
-
Якщо во про звичайно OINP то треба дивитися чи вони вибирали тракерів, я чесно кажучи не впевнений
-
Що це за пілотна програма?
-
На то він і Квебек;)
-
дякую
-
ясно.
-
self employed не підходять для аос
-
На моє величезне здивування у Квебеку діє поки NOC 16 року🤯
-
Залежить від того на що подаєтеся і що вам потрібно. Грубо LMIA вам не треба. Але якщо ідете по ЕЕ, то це може додати гарні 50 балів, що часто може бути вирішальним
-
Так, там є сторінка окрема
-
чому б так? ні
-
Довідка про відсутність судимості 3 січня відправили в Єдмонтон. 16 січня отримали назад. Я і чоловік
-
Посібник для новоприбулих, від федеральної поліції (RCPM) в Канаді, українською мовою t.me/ukrainians_torontoGTA/90
-
А де це? Я лише бачу свою аплікацію.
-
За 2023 вибирали один раз з прохідним балом 43
-
Цікаво, чи треба платити податки за рік? 🤔
-
Якщо були доходи. Все що більше 50кад на картку, готівка... Допомога по CUAET не оподатковуєтсья. Вам надійде форма на неї. Подача податків ще не відкрилась.
-
Вы юрист? В каких договорах? Трудовых? В априори этого нет. Тогда каких? Трудовые договора или контракты заключаются между вами и работодателем и подлежат регистрации уже давно в Украине, здесь контроль за налогами еще круче. Не придумывайте себе неприятностей в лице иммиграционных служб. Канада подразумевает подтвержденный стаж тот, за который платят налоги. Все. Только так. Поэтому, я подсказала упустить эту фразу. Упустить, не значит обмануть
-
ну так, просто укр буквами написала
-
Вы имели ввиду AOS скорее всего?
12 Jan 2024, 17:45
42433/467622
less than a minute ago