PR CUAET
-
Можна, але краще зачекати, поки дружина отримає новий ворк перміт. Потім треба податися, додавши свідоцтво про шлюб і її ворк перміт. Якщо вона до того часу не отримає нового, подавайтеся, як є.
-
Дякую☺️ Finger crossed🤞 , як то кажуть)
-
P2: 22.11.2024 eCOPR: 11.02.2025 PNP non EE. (OINP: Employer Job Offer: Foreign Worker stream)
-
До місяця очікування начебто вважається нормальним.
-
Ще одна історія/rant alert Батько приїхав в Канаду без паспорту, Мав STJ документ, по прильоту дали TRP та WP. 01.2023 отримав закордонний паспорт 03.2024 подали на новий WP 10.2024 отримав WP до кінця TRP 01.2025 я відкрив для себе цю групу і прочитавши всі історії, накатав величезного листа, приклав документи до веб форми пояснюючи, що паспорт є і т.д. Веб форму писав 3 рази, перші два були ChatGPT відповіді і посилання як податися на WP та TRP. Третій раз я написав, do not send me a generic response, but pass this info to an IRCC Agent. До нього доперло 11.02.2025 Après avoir considéré la demande de réexamen et sur la base des informations fournies, j’ai déterminé qu'il n'y a pas suffisamment de motifs justifiant un réexamen de la décision. Après avoir examiné les soumissions supplémentaires, la décision initiale concernant votre demande demeure inchangée. Що значить пішов в одне місце і нічого я не буду робити Далі подаюсь знову на папері (повний ідіотизм) і онлайн
-
Дякую! Не памʼятаю номер, Electrical assemblers
-
foreign national - универсальный статус
-
Да,выше писали
-
надо было просить отменить trp, а не просить пересмотреть решение, тк есть паспорт. но читают они не глазами, а вникать вообще не хотят.
-
А чи зможе донька вчитися потім в коледжі чи університеті з WP?
-
Комусь ще приходило?
-
AR - 28.03.2024 AOR - 19.08.2024 BIO passed - 21.08.2024 PAL - 03.10.2024 Medical passed - 07.10.2024 Military Records Requested - 09.10.2024 Background verification Completed - 29.10.2024 Final Decision: 04.11.2024 Portal 1: 18.11.2024 Portal 2: 22.11.2024 eCOPR: 11.02.2025
-
не можно, а нужно. у него своя анкета со своим сроком будущего wp. естесно, доказательства родства крепить
-
видимо у IRCC сегодня очень плодовитый день на eCOPR 🙂
-
Ні. Коли поступить в коледж чи університет і матиме бумагу про зарахування, тоді подастеся на стаді перміт.
-
его научили дедать 1,2,3. а 4 делать не научили. тренинг не прошел. подавайтесь заново сразу с пояснением. может попадет анкета к другому умелому офицеру
-
Писал как для полного кретина, который под камнем живет. Вот как то так. $750 с кармана прийдется, oh Canada
-
Вітаю, заповнюю документи на pnp і задалася питань чи потрібно добавляти документи: дипломи, wp, військовий квиток ?
-
Теж забирала по живій черзі в минулу середу
-
Написал, please cancel my TRP and issue a work permit for 3 years. У меня в письме крик души и детали из жизни, которые повлияли на мою non compliance with ircc regulations. Оно выбрало просто открыть и закрыть.
12 Jan 2024, 17:45
424428/467035
15 minutes ago