PR CUAET
-
Вітаю! Якщо роботодавець зробить LMIA, то чи варто його додавати в ЕЕ акаунт, не маючи ще закритого ворк перміту? За відміну балів весною знаю. Але цікавить питання чи можливо зараз отримати 50 балів, якщо мати lmia і cuaet ворк перміт?
-
Можливо через кризову форму або форму подачі додаткових документів. Мало бути посилання/інструкція
-
Дякую
-
Чи хтось брав довідку про втрату старого паспорта в поліції Калгарі?
-
А старую заявку удаляли или как дубликат новую подали?
-
Это они перед Long weekends оживились, взбодрились.
-
А коли ви біометрію здавали?
-
Ну выглядит так😅
-
🙂 простіше завжди «у когось». найскладніше - у себе
-
Підкажіть, заповнюю дитині на візітор перміт + потрібно нову візу вклеїти. Яку форму потрібно заповнити на візу? У мене в документ чек листі є додатково лише schedule 1 for temporary residence. Це воно ні?
-
Якщо мати то Резерв від батька не потрібен
-
Скажить, будь ласка, як ви добиралися до консульства? Таксі чи метро? Що краще?) Дякую
-
Отзеркалила старую в том же кабинете
-
Доброго дня. Підскажіть будьласка, якщо я вже отримую EI та планую час від часу їздити в Uber delivery, чи обовьязково потрібно вказувати про цей підробіток в report? Дякую
-
Сколько ждете уже?
-
Спасибо попробую, хорошего дня
-
Однозначно таксі, зранку трафік, тому надійніше і швидше все-таки таксі. Назад також їхали на таксі, але нас було вже 4.
-
t.me/prcuaet/204857
-
Спасибо за ответ. Попросить отменить трп как можно ? Веб форма ? Если подавать на бумаге, то какое заявление ? Нам агент ircc сказал, что бумагой подавать одно заявление 5710, в котором указать галочками вп и трп Если подавать только на трп бумагой, то это форма 5708?
-
Не можу знайти цю гілку , будь ласка скиньте гілку біженство . Гарно дякую
12 Jan 2024, 17:45
424477/467925
about a minute ago