PR CUAET
-
Ну выглядит так😅
-
🙂 простіше завжди «у когось». найскладніше - у себе
-
Підкажіть, заповнюю дитині на візітор перміт + потрібно нову візу вклеїти. Яку форму потрібно заповнити на візу? У мене в документ чек листі є додатково лише schedule 1 for temporary residence. Це воно ні?
-
Якщо мати то Резерв від батька не потрібен
-
Скажить, будь ласка, як ви добиралися до консульства? Таксі чи метро? Що краще?) Дякую
-
Отзеркалила старую в том же кабинете
-
Доброго дня. Підскажіть будьласка, якщо я вже отримую EI та планую час від часу їздити в Uber delivery, чи обовьязково потрібно вказувати про цей підробіток в report? Дякую
-
Сколько ждете уже?
-
Спасибо попробую, хорошего дня
-
Однозначно таксі, зранку трафік, тому надійніше і швидше все-таки таксі. Назад також їхали на таксі, але нас було вже 4.
-
t.me/prcuaet/204857
-
Спасибо за ответ. Попросить отменить трп как можно ? Веб форма ? Если подавать на бумаге, то какое заявление ? Нам агент ircc сказал, что бумагой подавать одно заявление 5710, в котором указать галочками вп и трп Если подавать только на трп бумагой, то это форма 5708?
-
Не можу знайти цю гілку , будь ласка скиньте гілку біженство . Гарно дякую
-
в этой ветке у многих такая ситуация. Были случаи, когда люди попадали на офицера, который читает глазами, и им прилетал ОВП на 3 года. но таких единицы. Есть 2 опции - подать на ТРП на бумаге + ОВП онлайн. И ждать-ждать-ждать. Второй вариант - пробовать добиваться справедливости и просить отменить ТРП т.к. паспорт уже есть
-
Так
-
Убер?
-
В мене немає такої кнопки. В мене заявка як 2 дні створена, і статус очікування документів
-
Вот тоже так думаю сделать, и там, и там написать письмо, всё объяснить, на вп буду писать, что паспорт действующий есть и был, но дали трп, подала на его продление. Но тогда они, наверное, скажут ждите решения по трп 😵💫
-
Можливо на біженство подати в крайньому випадку, але я не розумію чому відмова
-
Ви можете зателефонувати їм або написати на веб форму і запитати. Інших шляхів зв'язку з ними немає.
12 Jan 2024, 17:45
424484/466568
4 minutes ago