PR CUAET
-
Цікаво, чи треба платити податки за рік? 🤔
-
Якщо були доходи. Все що більше 50кад на картку, готівка... Допомога по CUAET не оподатковуєтсья. Вам надійде форма на неї. Подача податків ще не відкрилась.
-
Вы юрист? В каких договорах? Трудовых? В априори этого нет. Тогда каких? Трудовые договора или контракты заключаются между вами и работодателем и подлежат регистрации уже давно в Украине, здесь контроль за налогами еще круче. Не придумывайте себе неприятностей в лице иммиграционных служб. Канада подразумевает подтвержденный стаж тот, за который платят налоги. Все. Только так. Поэтому, я подсказала упустить эту фразу. Упустить, не значит обмануть
-
ну так, просто укр буквами написала
-
Вы имели ввиду AOS скорее всего?
-
Так
-
У вас гарний репетитор, бо з мого взагалі толку не бачу, хоч бере і недешево
-
Я видела, вам уже ответили. Почетный консул. Расскажите потом, как все прошло?
-
Из всех non express entry streams of AINP самый популярный это AOS, на который выделено всего 4240 номинаций в 2023 и немного больше на 2024. Учитывая, что апликантов будет намного больше в этом году много заявок останется без рассмотрения
-
Ірина, так, я відповіла, а потім побачила, що ви теж відповіли😂😂😂
-
Не зрозумів. Якщо я не жив у Канаді, то маю сплатити за рік податки? Я ж не є податковий резидент наче? Я сплачував податки в іншій країні.
-
В консульство, але за моі гроши. Якщо ви при подачі пакету на паспорт не пишите заяву, щоб робили другий закордонний - то, так, можуть і перший забирати
-
Чесно, не чув ще такого, щоб когось не розглянули. Через перехід з одного року на інший, можуть збільшитися час розгляду. Наприклад на прикінці 2023 час розгляду зараз 6 місяців
-
Це не є мінус по Aos, по гуманітарній програмі можливо але не по Aos
-
Якщо не головний, то Остап писав, що можна
-
Не головний аплікант у процесі розгляду на довгий строк
-
Так ще можливо спитають в головного де вказували)
-
Так 👍
-
Якщо Ви- головний аплікант по AOS Ви подаєте джоб- офер на фул-тайм. Ви не можете їхати на кілька місяців, хіба на кілька тижнів, у відпустку. Так раніше пояснював консультант
-
Спокійно їздять всіх пускають, проблема може бути лише якщо закінчилась віза
12 Jan 2024, 17:45
42448/466106
4 minutes ago