PR CUAET
-
Так наче вище писали що вже кожен день о 12 ночі, я вже нічого не розумію (((
-
Спробуйте написати у Вес і гляньте чи можна додати ще якось диплом. Можливо ще не пізно.Я евалювала відразу обидва і ціна була одна у вес (там до 5 документів можна на 1 заявку без доплати). Тільки в в апостиль теж потрібно написати щоб 2 й пакет зробили і надіслали.
-
Мама з окупованої території Херсонської області. Повернутися не може так як знаходиться у списках патріотів. Жила певний час після війни в Києві. Не прижилася. Поїхала у Францію до родичів, родичі старенькі померли. Нема їй де діватися. Вона ще й російськомовна, бо сама родом з Сибіру. Ніде їй місця нема. Але за фахом вона вчителька англійської. Тому в Канаді би змогла я думаю прижитися.
-
Вже немає
-
Теж цікаво Син, в такій самій ситуації, вже тиждень намагається зареєструватися в приват/моно/дії - нічого не виходить. А банках потрібна укр адреса і телефон. В дії можна зареєструватися через чіп в паспорті, наче, але технічної можливості немає - чіп не сканується, написано що помилка. Поставили vpn, вибрали Україну…все одно не сканується😤
-
Друзі, привіт! 😊 Хто в курсі, чи підходить робота операторам на лісозаготівельному заводі в Нью-Браунсвік для імміграції? 🌲 Чи відкрита зараз ця програма, які до неї вимоги, і скільки часу реально займає отримання PR? Буду дуже вдячна за будь-яку інформацію! 🙌💙
-
просто знущання над людьми… нема слів…